کد خبر: 1407301
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹

برگزاری جلسه هم‌اندیشی مدرسان قرآن در مؤسسه زلال نور تربت حیدریه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه هم‌اندیشی مدرسان قرآن با حضور 35 نفر از اساتید قرآن در مؤسسه زلال نور تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه هم‌اندیشی مدرسان حفظ، تجوید، ترجمه و مفاهیم قرآن روز چهارشنبه، 24 اردیبهشت‌‌ماه با حضور محمدجواد اسماعیل‌زاده، مدیرعامل مؤسسه زلال نور تربت حیدریه و 35 نفر از اساتید قرآنی با موضوع امتحانات پایان دوره، شروع طرح اوقات فراغت، برگزاری آزمون ترجمه مفاهیم و حفظ کتبی در این مؤسسه قرآنی برگزار ‌شد.

در این جلسه اسماعیل‌زاده، ضمن گرامیداشت ایام ولادت امیرالمؤمنین(ع) و ایام اعتکاف با اشاره به آیات 12تا 15 سوره مبارکه «مریم»، اظهار کرد: وظیفه حافظان، مدرسان و خادمان قرآن؛ فراگیری درست معارف قرآنی و عمل به آنها و اجرای بالقوه فرامین الهی در خانواده، زندگی و جامعه است.

در ادامه جلسه اساتید حاضر طرح درس‌های خود را ارائه دادند و نظرات و پیشنهادهای خود را نسبت به برگزاری کلاس‌های طرح اوقات فراغت بیان کردند.

همچنین در پایان تاریخ و نحوه آزمون پایان دوره حفظ، تجوید، ترجمه، مفاهیم، صوت و لحن قرآن مشخص و برنامه کلاس‌های دوره جدید پایه‌ریزی شد.

captcha