به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، آئین اختتامیه جشنواره ادبی شاهد عصر روز گذشته 27 اردیبهشت با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی محلاتی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، لاله افتخاری، مدیر عامل کانون همبستگی فرزندان شاهد، مسعود زریبافان، رئیس سابق بنیادشهید و امور ایثارگران، محسن مؤمنیشریف، رئیس حوزه هنری در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار و برگزیدگان آن معرفی شدند.
در این مراسم، افتخاری، به تشریح اهم فعالیت کانون همبستگی فرزندان شاهد پرداخت و گفت: فرزندان شهید برای تحقق رسالت خود که از پدرانشان به ارث بردهاند، این کانون را تأسیس کردند. فرزندان شهید معتقدند اگر در جنگ حضور نداشتند، امروز بیشتر از دیگران در قبال این انقلاب وظیفه دارند.
فرزندان شهدا بیرق پدران خود را به دوش دارند
وی ادامه داد: فرزندان شهدا بیرق پدران خود را به دوش دارند تا بتوانند رسالت سنگین خود که همان سپردن این پرچم را به دست صاحب اصلی آن یعنی امام زمان (عج) است را به رهبری امام خامنهای اجرائی سازند. اهم فعالیتهای این کانون نیز بر محوریت کشف ظرفیتها و بالفعل کردن استعداد فرزندان شاهد بنا شده است.
رئیس کمیسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرزندان شاهد در راستای ترویج ایثار و شهادت فعالیت میکنند، اظهار کرد: یکی دیگر از کارکردهای کانون همبستگی فرزندان شهدا، ایجاد ارتباط میان فرزندان شهیدان ایران و فرزندان شهدا در سایر کشورهای اسلامی است.
وی افزود: این کانون در ابتدا با عضویت 24 تشکل، آغاز به کار کرد و با برنامه ریزیهای منظم، سعی در ترویج ارزشهای ایثار و شهادت در جامعه کرد. این جشنواره که به همت فرزندان شاهد برگزار شد، یکی دیگر از این اقدامات بود که با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد.
جشنواره ادبی شاهد مختص همسران شهدا بود
افتخاری با بیان اینکه اولین دوره از جشنواره ادبی شاهد مختص همسران شهدا بود، اظهار کرد: امیدوارم این جشنواره که حاصل قدردانی فرزندان شاهد نسبت به مادران خود و سایر فرزندان شهدا است، ادامه پیدا کرده و به ابعاد بینالمللی نیز داشته باشد چراکه این امر باعث زنده ماندن یاد و خاطره شهدا و فرهنگ ایاثر و شهادت خواهد شد.
در گامهای بعدی در موضوعات مختلف راه خود را در داخل و خارج از کشور پیدا کند. ما باید تلاش کنیم تا فرهنگ ایثار و شهادت در کشورمان زنده بماند زیرا در این صورت است که اسلام هیچوقت آسیب نخواهد دید.
اعلام برگزیدگان
در ادامه این مراسم، برگزیدگان بخشهای مختلف این جشنواره از جمله شعر، خاطره و قطعه ادبی، داستان کوتاه و بلند معرفی شدند. در بخش شعر، علیرضا رجب علیزاده کاشانی از اصفهان رتبه اول، علی سلیمانی از همدان رتبه دوم و پونه نیکوی از گیلان رتبه سوم را از آن خود کردند گفتنی است که در این بخش رضا نیکوکار، حمیدرضا کامرانی و زهرا شعبانی به عنوان نفرات تقدیری در بخش شعر معرفی شدند.
در بخش خاطره و قطعه ادبی؛ پیام جهانگیری از اردبیل مقام اول، حسین علیزاده از تهران رتبه دوم و ثریا عبدی از خوزستان رتبه سوم را کسب کردند و اعظم پشت مشهدی و سمانه برومند علیپور شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش داستان کوتاه معصومه عیوضی از تهران رتبه اول، محمدباقر سیدی از تهران رتبه دوم و زهرا حیدری رتبه سوم را به خود اختصاص دادند. همچنین مصطفی رضایی از تهران و میثم محمدی از استان فارس شایسته تقدیر شدند. در بخش داستان بلند نیز هیچ اثری به عنوان برگزیده اعلام نشد و تنها از مرضیه نفری با داستان شبهای بیستاره از قم تقدیر شد.