کد خبر: 1407829
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳

پژوهش‌های پزشکی با محوریت قرآن در دانشگاه‌ها گسترش یابد

گروه اندیشه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی بیرجند با اشاره به کمرنگ‌بودن پژوهش‌های پزشکی با محوریت قرآن در دانشگاه‌ها، گفت: امتیازدهی در حوزه پژوهش بیشتر به تحقیقات تخصصی تعلق می‌گیرد.


حجت‌الاسلام مهدی عبدالرزاق‌نژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: پژوهش‌های پزشکی با محوریت قرآن در دانشگاه‌ها کمرنگ است.



وی افزود: کار پژوهشی ـ قرآنی در برخی دانشگاه‌ها انجام می‌شود و مجلاتی نیز در این زمینه منتشر شده اما کمیت آن بسته به نوع دانشگاه متفاوت است و بیشتر مراکز علمی که در حوزه علوم انسانی کار می‌کنند، در این زمینه فعال هستند.



اساتید راهنما، دانشجویان را به‌ سمت پژوهش‌های قرآنی سوق دهند



عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: یکی از دلایلی که سبب شده پژوهش‌های قرآنی در برخی دانشگاه‌ها کمتر مورد توجه قرار بگیرد، این است که اساتید مشاور و راهنما دانشجویان را به سمت این‌گونه تحقیقات و پژوهش‌ها سوق نمی‌دهند.



عبدالرزاق‌نژاد اظهار کرد: اساتید مشاور و راهنما خود باید آگاهی اجمالی نسبت به قرآن در حوزه علمی خود داشته باشند تا بتوانند دانشجوی خویش را راهنمایی کنند، تا زمینه تحقیقات بیشتر در حوزه علوم و قرآن انجام شود.



وی ادامه داد: امتیازدهی در حوزه پژوهش بیشتر به تحقیقات و پژوهش‌های تخصصی تعلق می‌گیرد در حالی که تحقیقات قرآنی نیز باید جایگاه ویژه‌ای داشته باشند.



اشاره‌ای به برکات پژوهش‌های قرآنی در جامعه



عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به برکات پژوهش‌های قرآنی در جامعه گفت: سعادت دنیوی و اخروی در گروی عمل به تعالیم قرآن است و هر چقدر پژوهش‌های قرآنی به لحاظ کمی و کیفی افزون شود، زمینه آشنایی با این تعالیم بیشتر خواهد شد.



وی اظهار کرد: عمل به بایدها و نبایدهای الهی اطمینان‌بخش قلوب و یقین‌آور برای ذهن و آرامش‌دهنده روح و روان است و بدین جهت باید تلاش بیشتری برای توسعه فرهنگ قرآنی انجام شود.

captcha