کد خبر: 1407888
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

تصویب 350 مصوبه اجرایی توسط شورای فرهنگ عمومی استان تهران

گروه اجتماعی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در همایش فرهنگ عمومی این استان اعلام کرد: 350 مصوبه در این شورا تصویب و به مرحله اجرا رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، صبح امروز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه، همایش شورای فرهنگ عمومی استان تهران با حضور رئیس و اعضای شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.
در ابتدای این همایش ضرغامی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه مولفه فرهنگ، مهمترین مشخصه انقلاب اسلامی است، گفت: یکی از نهادهایی که در کنار سایر نهادهای کشور به عنوان متولی فرهنگ تاسیس شده است شورای فرهنگ عمومی است این شورا در سال 1364 مصوب و در سال 1365 کار خود را آغاز کرد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ عمومی گفت: براساس دیدگاه ایشان فرهنگ عمومی از همه کارها مهمتر است و فیلم، هنر، صدا و سیما و غیره باید در جهت اصلاح فرهنگ عمومی حرکت کنند.
ضرغامی به بیان اهداف تشکیل شورای فرهنگ عمومی پرداخت و گفت: رصد و تحلیل جریانات فرهنگی داخل و خارج از کشور از مهمترین وظایف این شورا است که اگر در طول این سال‌ها به این هدف توجه می‌شد بسیاری از از مشکلات کنونی جامعه وجود نداشت.
وی بر لزوم تشکیل و فعالیت کارگروه‌های نظارتی و اجرای شورای فرهنگ عمومی نیز تاکید کرد و گفت: نظارت بر تولید و عرضه اسباب بازی، نظارت بر علائم و نقوش مربوط به پوشاک و غیره جزء کارگروه‌های است که باید در شورای فرهنگ عمومی مورد توجه قرار گیرد.اگر شورا طی سال‌های اخیر به این کارگروه‌ها توجه می‌کرد بسیاری از مشکلات ما اکنون حل شده بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به بیان اقدامات این شورا طی دو سال اخیر نیز پرداخت و اعلام کرد: در 13 شهرستان و 9 بخش شورای فرهنگ عمومی فعال است که 148 جلسه تشکیل داده و 391 موضوع را در دستور کار خود داشته است.
ضرغامی از تصویب 350 مصوبه توسط شورای فرهنگ عمومی استان تهران که به مرحله اجرا رسیده است نیز سخن گفت و عنوان کرد: در سال جاری سفرهای استانی و فعالیت‌های حجت‌الاسلام شاهمرادی، رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور نوید بخش تحقق برنامه‌های ارزشمند در این خصوص است.

captcha