کد خبر: 1408240
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷

واقفان بهترین لبیک گو به ندای خداوند هستند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه واقفان بهترین لبیک گو به ندای خداوند و پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) هستند، گفت: تجارتی که در آن دوری از عذاب خداوند است شرایطی دارد و آن ایمان به خدا، جهاد مالی در راه خدا است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حجت‌الاسلام والمسلمین ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امورخیریه مازندران، روز گذشته، 28 اردیبهشت‌ماه، در آئین تودیع و معارفه رئیس اداره اوقاف محمودآباد، با اشاره به سخن پیامبر اکرم(ص) فرمودند «ما برای جمع‌آوری مال در دنیا نیامدیم بلکه برای هزینه کردن اموال در راه خدا آمده ایم»، گفت: مال واقفان خیراندیش با برکت است که 500 سال قبل وقف کردند و اموالشان را موقوف علیهم را نمی‌بیند ولی برای پیشبرد جامعه وقف کرد و به فکر آینده بودند.
وی با اشاره به اینکه خداوند به بعضی‌ها عمر با برکت می‌دهد و توفیق خدمت به دین و اخلاق را به آنان مرحمت می‌کند، افزود: موضع گیری مقام معظم رهبری برای حفظ اسلام و همه‌اش با برکت است.
علیزاده با اشاره به اینکه واقفان بهترین لبیک‌ گو به ندای خداوند و پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) هستند، تصریح کرد: عمر واقفان با برکت بود و در جهت ترویج دین، شریعت ناب محمدی(ص)، کمک به ایتام، حفظ اسلام، کمک به بی بضاعت‌ها و ... اموالشان وقف کردند.
وی افزود: تجارتی که در آن دوری از عذاب خداوند است شرایطی دارد و آن ایمان به خدا، جهاد مالی در راه خدا است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه جهاد امروز جامعه ما، جهاد فرهنگی و اقتصادی است، اظهارکرد: بیش از 100 شبکه فارسی زبان بر علیه ما فعالیت می‌کنند، لذا راه مقابله با تهاجم و شبیخون فرهنگی جهاد فرهنگی و جهاد اقتصادی است و این دو با عزم ملی و مدیریت جهادی امکان پذیر است.
وی با تأکید بر اینکه اوقاف مدیریت جهادی را سرلوحه خود داشته و دارد و شبانه روز در حوزه وقف، موقوفات و امامزادگان در خدمت مردم با زائران و مسافران هستند، افزود: این نوع مدیریت لبیک به ندای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) لبیک به ندای امام زمان(عج) است.
علیزاده با بیان اینکه مسئولیت‌ها ماندگار نیست، بیان کرد: مسئولیت‌هایی که در اختیار ما قرار می‌گیرد، میدان امتحان است و نباید در ما غرور و تکبر ایجاد کند؛ باید از خود بپرسیم که برای قرآن، اهل‌بیت(ع)، ترویج اسلام و برای مردم چه کردیم و چطور اجرای نیات واقف کردیم.
وی با بیان اینکه وظیفه و مسئولیت در اوقاف بسیار بزرگ است و باید همه مشکلات و حرف‌ها را تحمل کنیم، افزود: باید بیش از پیش به اجرای نیات واقفین و تکریم امامزادگان و ترویج وقف بپردازیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه از همه متمکنین و متمولین دعوت می‌کنیم تا با استفاده از بستر موقوفات برای خدمت رسانی و احیای موقوفات همت کنیم، اضافه کرد: با وجود ظرفیت‌های وقف و موقوفات باید در کشور پیشتاز باشیم، لذا برای تحقق این امر مدیران و همه مسئولان باید جهادی کار کنند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از زحمات هفت ساله جعفر صفری، رئیس اسبق اداره و اوقاف و امور خیریه محمودآباد تقدیر و حجت‌الاسلام مصطفی سیفی کناری به عنوان رئیس جدید این اداره منصوب و معرفی شد.

captcha