کد خبر: 1408278
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹

برگزاری دوره حفظ موضوعی قرآن در آبدانان

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره حفظ موضوعی قرآن ویژه خردسالان روزهای فرد هفته در مؤسسه قرآنی معراج شهرستان آبدانان برگزار می‌شود.

افتخار عینی، مسئول مؤسسه قرآنی معراج شهرستان آبدانان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه دوره حفظ موضوعی قرآن ویژه خردسالان، روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه هر هفته ساعت 17 در این مؤسسه برگزار می‌شود، گفت: این دوره قرآنی از دوم اردیبهشت آغاز شده و تا آخر شهریور ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این دوره قرآنی با محوریت حفظ آیات با موضوعات رفتاری و اخلاقی بر اساس جلد دوم کتاب «قرآن شهر خوبی‌ها» برگزار می‌شود، افزود: در این دوره، خردسالان با آموزه‌های قرآنی نظیر احترام به والدین، پرهیز از اسراف، نماز، زکات و ... آشنا می‌شوند.

مسئول مؤسسه قرآنی معراج آبدانان با اشاره به اینکه مدرس این دوره زهرا رضایی‌الوار است، گفت: در این دوره علاوه بر حفظ موضوعی آیات، خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) نیز به خردسالان آموزش داده و همچنین برای جذابیت دوره برای کودکان از نمایش و شعر استفاده می‌شود.

عینی با بیان اینکه هم‌اکنون 200 نفر در این مؤسسه مشغول فراگیری قرآن هستند، اظهار کرد: علاقه‌مندان به رشته‌های مختلف قرآنی در مقاطع سنی خردسال تا بزرگسال می‌توانند برای ثبت‌ نام به این مرکز قرآنی واقع در خیابان امام خمینی(ره)، کوچه شهید کرمی، ساختمان دارالقرآن شهدا، مؤسسه قرآنی معراج شهر آبدانان مراجعه کنند.

captcha