کد خبر: 1408291
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

اعلام نفرات برتر قرعه‌کشی آزمون نهایی طرح ملی حفظ در خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه خوزستان اسامی منتخبان قرعه‌کشی آزمون نهایی طرح ملی حفظ قرآن کریم را اعلام کرد.

علی شریفی مسئول امور قرآنی اداره کل اوقاف و امورخیریه خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اسامی نفرات برتر قرعه‌کشی آزمون نهایی طرح ملی حفظ قرآن کریم را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف وامور خیریه کشور با توجه به حضور هر 5 هزار نفر در آزمون نهایی یک سهمیه حج عمره به قید قرعه در نظر گرفته است، افزود: بر این اساس و با توجه به حضور 12 هزار نفری شرکت‌کنندگان خوزستانی در‌ آزمون طرح ملی حفظ قرآن کریم 2 کمک هزینه سفر حج عمره، 3 کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و 9 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به خوزستان واگذار شده است.

شریفی گفت: مریم سالاری از شهرستان شوش و زهرا طهماسبی از مسجدسلیمان افراد منتخب عمره مفرده از سوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان هستند. سعید سعیدی از مسجدسلیمان، سانان تفضیلی از اهواز و فاطمه حسینی از دزفول برگزیدگان سفر به عتبات عالیات خواهند بود.

مسئول امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه خوزستان اسامی منتخبان سفر به مشهد مقدس را هستی رستمی از اهواز، یوسف خالدی از رامشیر، صدیقه عبیداوی از اهواز، دانیال احمدی از شوش، حسنه زائری از دزفول، سجاد آلبوفرحان از خرمشهر، هدیه دنیایی از خرمشهر، فاطمه دریکوندی از اندیمشک و سید محمدمهدی حسینی از مسجدسلیمان اعلام کرد.

یادآور می‌شود، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه موقت اهواز و حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری مشاور استاندار حضور داشتند و در پایان این مراسم از گروه تواشیح باقرالعلوم برترین گروه هجدهمین دوره مسابقات اذان، ابتهال و تواشیح تجلیل و تقدیر شد.

captcha