
حجتالاسلام اسلام مردانی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به نزدیکی سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان غیور اسلام، گفت: این روز در کشور ما بهعنوان روز ملی مقاومت و پیروزی نامیده شده است.
وی افزود: در این روز، رزمندگان جان برکف کشور، جان خود را برای دفاع ار میهن و ارزشهای اسلامی در طبق اخلاص نهاده و آن را تقدیم سرافرازی اسلام و میهن کردند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه خرمدره با بیان اینکه ماه خرداد در تاریخ سراسر حماسه و افتخار ملت ایران، نقطه عطفی بهشمار میرود، اظهار کرد: در این ماه شاهد اتفاقات تلخ و شیرین در تاریخ کشور بودهایم که همگی در رسیدن به هدف ارزشی و دینی ملت تأثیرگذار بودند.
حجتالاسلام مردانی با اشاره به اینکه سوم خرداد برگ زرین کتاب سراسر حماسه انقلاب در کشور است، تصریح کرد: اتفاق عظیم در این روز، پیروزی خون بر شمشیر و مشت بر درفش بود که این امر نیز تداعیگر عینی شدن وعده خداوند متعال مبنی بر غلبه حق بر باطل است.
این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه سوم خرداد در تقویم، تنها یک روز از روزهای ماه شمسی نیست، اظهار کرد: پیروزیهای این چنینی به تعبیر قرآن کریم و روایات ائمه اطهار(ع)، یک «یومالله» است که با ایثارگری و از خودگذشتگی شهدا و رزمندگان اسلام حاصل شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران با ریخته شدن خون پاک هزاران شهید تا به امروز استوار و مقتدر مانده و بهدست ما رسیده است،یادآور شد: مردم کشور باید برای پاسداشت این خونهای مقدس در عرصه دفاع از ارزشها همواره پرشور و شعور در صحنه حضور داشته باشند.