کد خبر: 1409937
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
حجت‌الاسلام منتظری تأکید کرد:

نسبت مستقیم سطح ارزش‌های اخلاقی جامعه با پوشش مردان و زنان

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات شهرستان دهگلان انسان‌هایی که به ارزش‌های اخلاقی اعتقاد بیشتری داشته‌اند، از پوشش کامل‌تری استفاده کرده‌اند، گفت: هر قدر سطح ارزش‌های اخلاقی در آن جوامع پایین آمده، پوشش مردان و زنان نیز در سطح پایین‌تری قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی منتظری، رئیس اداره تبلیغات دهگلان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، گفت: گرایش به پوشش و عفاف یک گرایش فطری بین زنان و مردان است، اما میزان و شکل آن رابطه مستقیمی با اخلاق و فرهنگ جوامع داشته و دارد.
وی با شاره به اینکه در سرزمین‌های مختلف انسان‌هایی که به ارزش‌های اخلاقی اعتقاد بیشتری داشته‌اند، از پوشش کامل‌تر و متین‌تری استفاده کرده‌اند، افزود: هر قدر سطح ارزش‌های اخلاقی در آن جوامع پایین آمده، پوشش مردان و زنان نیز در سطح پایین‌تری قرار گرفته و شکل نامناسبی پیدا کرده است. 
حجت‌الاسلام منتظری با اشاره به اینکه حجاب و پوشش به‌عنوان یکی از مظاهر شرم و حیا و عفت، امری فطری و طبیعی بوده است، اظهار کرد: پوشش و حجاب، مظاهر تأمین کننده سلامت روح و روان فرد و جامعه است.
شرم و حیا و عفت همواره مورد ستایش و تحسین بشر است
وی بیان کرد: در طول تاریخ هر جا انسان در راستای فطرت خدایی خویش قرار داشته، اهمیت آن را احساس کرده و آن را به کار بسته است. برای همین شرم، حیا، عفت و مظاهر گوناگون آن همواره مورد ستایش و تحسین بشر بوده و نقطه مقابل آن مورد نکوهش قرار گرفته است.
رئیس اداره تبلیغات شهرستان دهگلان عنوان کرد: حجاب و پوشش در تمام ادیان دارای جایگاه خاصی بوده است و یکی از دلایل اساسی آن، این است که حجاب و عفاف یک امر فطری محسوب می‌شود.
وی افزود: زن جلوه‌ای از جمال، محبت، خلاقیت و ربوبیت الهی و رکن اساسی در تعلیم و تربیت است و اگر زنان به این منزلت واقف شوند و در پاسداری از آن بکوشند فرایند تربیتی و شخصیتی آنان و به طبع آن اجتماع سالم مانده و به خوبی پیش می‌رود.
درک رسالت اصلی زنان موجب رشد شخصیت آن‌ها می‌شود
حجت‌الاسلام منتظری بیان کرد: تجربه ملت‌های گذشته نیز نشان‌دهنده این نکته است که هرگاه زنان، بلندای مقام و رسالت اصلی خود را درک کرده و در رشد شخصیت خود اهتمام ورزیده‌اند، منزلت و محبوبیت آنان حفظ شده و ناهنجاری‌های اجتماعی کمتر بوده است.
وی در ادامه گفت: دلایل وجوب حجاب واثبات حجاب و پوشش برای بانوان از طرق قرآن، روایات معصومان(ع)، عقل و منطق امکان‌پذیر است و هر کدام از این موارد به‌ تنهایی برای اثبات ضرورت حجاب بانوان کافی است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دهگلان با اشاره به اینکه حجاب زن مسلمان بر خلاف آنچه غربی‌ها می‌اندیشند، نشان مظلومیت و محدودیت او نیست، افزود: حجاب در اسلام نشان تقوا، پاکدامنی و خداترسی زن مسلمان است.
هدف و منظور از حجاب اسلامی مصونیت تمام زنان مسلمان است
وی ادامه داد: هدف و منظور از حجاب اسلامی، مصونیت تمام زنان مسلمان است و همه ادیان الهی حجاب را بر زنان واجب دانسته‌اند. اسلام نیز که آخرین آئین الهی و کامل‌ترین ادیان است، آن را تصدیق کرده و لباس را هدیه‌ای الهی معرفی کرده، نه تنها پوشیدن موی سر، بلکه پوشیدن تمام بدن جز صورت و دست‌ها را به زنان مؤمن سفارش کرده است.
حجت‌الاسلام منتظری عنوان کرد: متأسفانه ما نتوانسته‌ایم الگوهای مناسب فرهنگی از نظر پوشش، رفتار به دختران و زنان ارائه دهیم که مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و آن را الگوی خود سازند در حالی که دشمن از این خلأ فرهنگی سود جسته و با ترویج الگوهای مصرفی، بی‌بندوباری جوانان و نوجوانان را بسط داده و قبح بسیاری از مسائل غیراخلاقی را از بین برده است.
حجاب و عفاف مانع از بروز ناهنجاری‌های گوناگون در جامعه می‌شود
وی از حجاب به‌ عنوان یکی از ارزش‌های اصیل و مسائل روز و عمیق و ریشه‌ای جوامع انسانی و اسلامی به‌ویژه جامعه اسلامی ایران نام برد و ادامه داد: حجاب در عین سادگی، دربرگیرنده عظیم‌ترین و شگرف‌ترین پیامدهای ممکن از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، عقیدتی، سیاسی و اقتصادی در جامعه است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی دهگلان با تأکید بر لزوم رعایت حجاب برای توسعه جامعه و حضورمؤثر اقشار مختلف درجامعه برای ایفای نقش‌های متعدد، یادآور شد: حجاب و عفاف همانند دژی مستحکم مانع از بروز ناهنجاری‌های گوناگون در جامعه می‌شود.

captcha