کد خبر: 1410458
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶
نظام‌دوست:

شهید حقی مبتکر بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی در کشور بود

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه شهید حقی مبتکر بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی در نظام مقدس جمهوری اسلامی بود، افزود: پیشرفت جوانان در تمامی زمینه‌‌ها از دغدغه‌های این شهید والامقام و دیگر شهدای جنگ تحمیلی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سیدجعفر نظام‌دوست، رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی عصر روز گذشته، سوم خرداد در یادمان شهید محمدتقی حقی از شهدای جهادگر و متعهد جهاد دانشگاهی استان ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، گفت: تأسی به شهدای گرانسنگ هشت سال ایستادگی و مقاومت از تکالیف ملی مردم و مسئولان شریف نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که باید به بهترین وجه ممکن عملیاتی شود.

وی با اشاره به آزادسازی خرمشهر در خردادماه سال 61، از مقاومت و ایستادگی غیورمردانی یاد کرد که از جان و مال خویش با خلوص نیت گذشته و با تأسی و توسل به ائمه معصومین(ع) عملیات بسیار مهم و غرورآفرین بیت‌المقدس را به منصه ظهور رساندند.

لزوم حرکت در مسیر شهدای انقلاب

نظام‌دوست ضمن تأکید بر لزوم حرکت در مسیر شهدای معزز، زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این عزیزان را رسالتی فراموشی‌ناشدنی نام برد و گفت: پیروزی خرمشهر نقطه عطفی برای درخشش رزمندگان اسلام و مردم فهیم ایران نه تنها در طول جنگ تحمیلی؛ بلکه در تمامی دوران است؛ چراکه با فتح خرمشهر دشمن به سرمایه انسانی ملت شریف ایران اسلامی پی برده و جرأت تجاوز به خاک ایران عزیز را ندارند.

وی در ادامه به تشریح عظمت و بزرگی عملیات بیت‌المقدس پرداخت و اضافه کرد: در این عملیات پرافتخار بیش از 19 هزار نفر از رژیم بعث عراق به اسارات و قریب به 16 هزار نفر کشته و مجروح شدند.

اهمیت سوق‌الجیشی خرمشهر

این مقام مسئول با بیان اینکه امام راحل در رابطه با فتح خرمشهر فرمودند؛ خرمشهر را خدا آزاد کرد، اظهار کرد: خرمشهر با توجه به موقعیت سوق‌الجیشی از اهمیت ویژه‌ای برای رژیم بعث عراق برخوردار بود و به همین خاطر با بهترین تجهیزات نظامی و برترین نیروی‌های انسانی تجهیز شده بود؛ اما با حول و قوه الهی، تدابیر امام(ره)، وجود فرماندهان مبتکر و خلاق و رزمندگان جان بر کف خرمشهر پس از 570 روز آزاد شد.

وی همچنین با بیان این نکته که فتح خرمشهر فتح یک شهر نبود؛ بلکه نشانه‌ای ازخودگذشتگی و مظلومیت ملت شریف ایران بود، افزود: امروز ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران وارث خون مطهر شهدا بوده و آرامش و امنیت فعلی را مرهون این عزیزان می‌داند؛ از این‌رو بسیار پسندیده است که در راه آنان ثابت قدم باشیم و از ادامه دادن راه این عزیزان غفلت نکنیم.

فعالیت شهید حقی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی

رئیس جهاد دانشگاهی استان در بخشی از سخنان خویش به ابعاد شخصیتی شهید حقی نیز اشاره کرد و گفت: شهید حقی از همان روزهای اولیه تأسیس جهاد دانشگاهی به جهاد پیوست و با خلوص نیت و عزمی جهادگونه در این نهاد به افراد محروم و بی‌بضاعت کمک می‌کرد.

نظام‌دوست همچنین ایثار، اخلاق نیکو، متانت و ازخودگذشتگی را از ویژگی‌های بارز این شهید والامقام عنوان کرد و افزود: شهید حقی مبتکر بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی بود؛ از این رو وی برای جبران عدم حضور نوجوانان در کلاس درس در جبهه‌های حق علیه باطل برای دانش‌آموزان و دانشجویان کلاس جبرانی گذارده و درس‌های عقب مانده را به آنان آموزش می‌داد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در پایان، پیشرفت جوانان در تمامی زمینه‌‌ها را از دغدغه‌های شهید حقی و دیگر شهدای جنگ تحمیلی عنوان کرد و افزود: امید است با وجود مدرسان متعهد، متفکر، متخصص و با اخلاق شاهد رشد و تعالی روز‌افزون جوانان این مرز و بوم باشیم.

همچنین در پایان این مراسم از خانواده معظم شهید محمدتقی حقی تجلیل شد.

شهید محمدتقی حقی در سال 1337 در اراک به دنیا آمد و در رشته مهندسی کشاورزی در تهران به تحصیل پرداخت.

یادآور می‌شود، این شهید والامقام در جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز فعالیت می‌کرد و سرانجام در جزیره مجنون به فیض شهادت نائل آمد.

captcha