کد خبر: 1410677
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴
امام جمعه زنجان:

تعاون به عنوان اصل اساسی دین اسلام، نیازمند ترویج است

گروه اجتماعی: امروز برخی در تلاش برای به انحراف کشاندن اذهان عمومی، ملت ایران را ملتی معرفی می‌کنند که روح کار جمعی ندارند، در حالی که اصل تعاون، جزو اصل اساسی و آموزه‌های دین مبین اسلام است که متأسفانه نتوانسته‌‌ایم به آن جامعیت ببخشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان پیش از ظهر امروز، چهارم خردادماه در دیدار با مسئولان و اعضای ستاد هفته کار و کارگر استان، با تأکید بر اینکه حیات اقتصادی جامعه در سایه تلاش کارگران و کارآفرینان تداوم می‌یابد، گفت: متأسفانه در جهان سوم ارزش کار و کارگر بسیار کم‌رنگ شده و این در حالی است که هم نیاز جامعه و هم در آموزه‌های دینی بر منزلت کار و روزی حلال، تأکید داشته‌اند.
وی با تأکید بر اینکه در شرایط اقتصادی فعلی کشور، مسئولیت‌های فعالان حوزه کارگری دوچندان شده است، تصریح کرد: امروز در حال جنگ اقتصادی هستیم و کم‌ رونقی اقتصاد به مشکلات جامعه کار و کارگری دامن زده است و مسئولان باید تلاش کنند تا با کم‌ترین هزینه از این مشکلات اقتصادی عبور کنیم.
امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه هنوز نتوانسته‌ایم در راستای تحقق سهم 25 درصدی بخش تعاون در اقتصاد ملی، گام‌های مؤثری برداریم، اظهار کرد: متأسفانه تا به امروز نقش ارزشمند و انکارناپذیر تعاون در اقتصاد ملی به طور کامل تبیین نشده است.
حجت‌الاسلام خاتمی ادامه داد: امروز برخی در تلاش برای به انحراف کشاندن اذهان عمومی، ملت ایران را ملتی معرفی می‌کنند که روح کار جمعی ندارند، در حالی که اصل کار جمعی، جزو آموزه‌های دین مبین اسلام است که متأسفانه نتوانسته‌ایم به آن جامعیت ببخشیم.

ایجاد روحیه تعاون در جامعه، زمینه رفاه نیز بیشتر فراهم می‌شود
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان اظهار کرد: با ایجاد روحیه تعاون در جامعه، زمینه رفاه نیز بیشتر فراهم می‌شود، از این رو با تشکیل وزارتخانه تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی، این مجموعه وظیفه سنگین‌تری را نسبت به گذشته بر عهده خواهد داشت.
در ادامه این نشست، احمد غریوی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه ‌اجتماعی استان زنجان نیز با اشاره به این‌که 90 درصد مردم استان به نوعی با این نهاد در ارتباط هستند، افزود: در برنامه پنجم توسعه مقرر شده بود که سهم تعاون در اقتصاد ملی 25 درصد شود که متأسفانه آمارها در این زمینه نشان می‌دهد که فاصله زیادی با تأکیدات مقام معظم رهبری داریم.
وی یادآور شد: با توجه به نزدیکی هفته تعاون، امید است ائمه جمعه در ستادهای نمازجمعه درباره اهمیت بخش تعاون و لزوم مشارکت مردم در این زمینه برای پویایی اقتصاد جامعه اهتمام ویژه داشته باشند.

captcha