کد خبر: 1411760
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۸
عبداللهیان تأکید کرد:

پرهیز از اجرای برنامه‌های تکراری در نمایشگاه قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل مؤسسه امام رضا(ع) قم با تأکید بر مشاوره با افراد آزاداندیش برای جلوگیری از موازی‌کاری در نمایشگاه قرآن گفت: اگر بتوان با افراد مُبتکر، مشاوره داشت، می‌توان از اجرای برنامه‌های تکراری جلوگیری کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبداللهیان، مدیرعامل مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اهمیت کیفیت محتوای قرآنی در نمایشگاه بیست و دوم اظهار کرد: مدت زمان برپایی نمایشگاه قرآن ملاک نیست، آنچه مدنظر است تنها کیفیت اهم برنامه‌های قرآنی خواهد بود؛ لذا لازم است تا مسائل و نوآوری‌های قرآنی جدید برای ارائه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن مورد بررسی قرار گیرد.

نمایشگاه قرآن؛ فضایی مناسب برای معرفی افتخارات افراد شاخص قرآنی

وی با تأکید بر معرفی افراد شاخص قرآنی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: با توجه به مدت زمانی که به نمایشگاه قرآن اختصاص می‌یابد، فضایی مناسب برای معرفی افراد شاخص قرآنی، افتخارات و خدمات قرآنی خواهد بود.

این پژوهشگر قرآنی درباره چگونگی جلوگیری از موازی‌کاری در نمایشگاه بین‌المللی قرآن عنوان کرد: اگر بتوان با افراد آزاداندیش و مُبتکر برای اشاعه فرهنگ قرآنی در این نمایشگاه مشاوره داشت، می‌توان از موازی‌کاری اهم برنامه‌ها، جلوگیری کرد.

مؤلف کتاب «قلب قرآن» درباره اینکه از تعداد روزهای نمایشگاه امسال کاهش یافته است، گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه بیست و دوم با کاهش 10 روز مواجه شده است، پیشنهاد می‌شود افراد حرفه‌ای آشنا به امور قرآنی برای ارائه برنامه‌های جدید برای پیشبرد اهداف این نمایشگاه بپردازند.

وی به پرورش خلاقیت افراد در نمایشگاه بین‌المللی قرآن اشاره و تصریح کرد: اگر خواستار پرورش خلاقیت مخاطبان این نمایشگاه هستیم، ابتدا باید از موضوعات قرآنی جدید با روش‌های هماهنگ در نوع آموزش و تبلیغ فرهنگ قرآنی استفاده کنیم.

عبداللهیان افزود: در گام بعدی لازم است تا از اجرای برنامه‌های قدیمی در این نمایشگاه بپرهیزیم، سپس آثار قرآنی مدون را ارائه دهیم؛ شکوفاشدن استعدادهای جوانان در این نمایشگاه ‌قرآنی طلبیده می‌شود.

مدیرعامل مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) قم با بیان اینکه از نمایشگاه قرآن می‌توان برای رونق فعالیت‌های قرآنی در جامعه استفاده کرد، گفت: نمایشگاه قرآن فرصتی است برای معرفی دستاوردهای جدید قرآنی، از این‌رو مسئولان قرآنی این نمایشگاه می‌توانند با عشق و علاقه‌ای که به قرآن کریم دارند به اشاعه فعالیت‌های قرآنی بپردازند.

این پژوهشگر قرآنی با اشاره به اینکه برای برپایی نمایشگاه قرآن به قرآنیان بهاء داده می‌شود، گفت: یکی از آفت‌های این نمایشگاه، بهاء دادن به جامعه قرآنی است؛ فاصله فکری برگزارکنندگان نمایشگاه با فصای قرآن وسیع است، لذا پیشنهاد می‌شود برگزارکنندگان نمایشگاه بیست و دوم از تمامی اقشار جامعه برای مشاوره در امور قرآنی استفاده کنند.

تجسم هنر با مضامین و محتویات قرآنی

وی درباره استفاده از ابزارهای مهم برای شکوفایی استعدادهای قرآنی جوانان در نمایشگاه قرآن مطرح کرد: یکی از نقاط قوتی که در نمایشگاه قرآن دیده می‌شود، استفاده از هنر در معرفی برنامه‌های قرآنی است؛ بهادادن به هنر مهم است؛ چرا که هنرمندان می‌توانند هنر خویش را با مضامین قرآنی و محتویات قرآنی تجسم کنند.

استفاده از کتاب‌های گویا برای ارائه در نمایشگاه قرآن

عبداللهیان در پایان پیشنهاد داد: برای ارائه برنامه‌های نوین در نمایشگاه بین‌المللی قرآن می‌توان از کتاب‌های گویا یا صوتی استفاده کرد؛ درصورتی که این رویکرد در نمایشگاه قرآن اجرا شود، حرکت عظیمی در اشاعه فرهنگ قرآنی و جاذبه برای مخاطبان صورت می‌گیرد.

captcha