کد خبر: 1411934
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳

صدور مجوز سه خانه قرآن روستایی در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن کریم استان کردستان گفت: مجوز فعالیت سه خانه قرآن روستایی به مناسبت عید مبعث در این استان صادر شد.

ناصر علیپور، مسئول دارالقرآن کریم استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به اینکه مجوز فعالیت سه خانه قرآن روستایی به مناسبت عید مبعث در این استان صادر شد، گفت: این سه خانه قرآن روستایی در سنندج و شهرستان بانه فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی این سه خانه قرآن روستایی، تعداد خانه‌های قرآنی استان به ۷۱ مورد رسیده است، افزود: هم اکنون شهرستان قروه، بیجار و سنندج در رتبه‌های اول تا سوم از نظر تعداد خانه‌های قرآن روستایی به ثبت رسیده قرار دارند.
مسئول دارالقرآن کریم استان کردستان در پایان یادآور شد: خانه‌های قرآن روستایی فعالیت خود را در زمینه آموزش قرآن کریم به متقاضیان انجام می‌دهند و در راستای تقویت بُعد معنوی دینی جامعه نقش دارند.

captcha