کد خبر: 1411986
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۷

پاراموتور سواران هرمزگانی پرواز به سوی مرقد امام(ره)را آغاز کردند

گروه اجتماعی: رئیس کمیته ورزش‌های هوایی استان هرمزگان از آغاز پرواز ورزشکاران خلبان پاراموتور استان هرمزگان از بندرعباس تا مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، مصطفی رنجبرزاده، رئیس کمیته ورزش‌های هوایی استان هرمزگان عصرامروز، 7 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: پنج نفر از ورزشکاران خلبان پاراموتور استان هرمزگان در قالب طرح میثاق با امام و ولایت و اقتدار ایرانی و به مناسبت ایام ارتحال حضرت امام خمینی(ره) از بندرعباس تا مرقد مطهر حضرت امام(ره) را با پاراموتور طی خواهند کرد.

 وی ادامه داد: این پرواز از هفت خرداد آغاز و طی مدت هفت روز پاراموتور سواران هرمزگانی این مسیر را طی می‌کنند و همزمان با 14 خرداد سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در مرقد مطهر امام راحل حاضر می‌شوند.

رئیس کمیته ورزش‌های هوایی استان هرمزگان افزود: این مسیر توسط موسی شاهی، بهادر بلادور، غدیر جلیلیان، احمد شهابی و مصطفی رنجبرزاده طی می‌شود و این ورزشکاران طی این مسیر در شهرهای سیرجان، یزد، کاشان، قم و تهران حضور خواهند یافت.

رنجبرزاده خاطرنشان کرد: تعداد عوامل اجرای این طرح با احتساب گروه فنی و پشتیبانی 15 نفر است و این طرح برای نخستین‌بار است که اجرایی می‌شود.

یادآوری می‌شود که پاراموتور سواران هرمزگانی پرواز خود به سمت مرقد مطهر حضرت امام خمینی(ره) را از محل پارک دولت بندرعباس آغاز کردند.

captcha