کد خبر: 1412411
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۳
فیروزی خبر داد:

آغاز مرحله شفاهی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علمی ـ کاربردی قزوین

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان قزوین گفت: مرحله شفاهی دهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اساتید مراکز علمی و کاربردی واحد استان قزوین آغاز شد.

حسین فیروزی، کارشناس دانشجویی و فرهنگی  دانشگاه علمی کاربردی واحد استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه مرحله شفاهی دهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اساتید مراکز علمی و کاربردی در استان قزوین از صبح امروز، 10 خرداد در سالن فرهنگ و ارشاد قزوین آغاز شده است، اظهار کرد: این مسابقات توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و با حمایت دانشگاه علمی کاربردی واحد استان قزوین برگزار می‌شود.

فیروزی با بیان اینکه این مسابقات در 6 بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری برگزار خواهد شد، اظهار کرد: در بخش شفاهی این مسابقات شرکت کننده‌گان در رشته‌های قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل، حفظ 2 جزء پیوسته، 5 جزء پیوسته و همچنین10 جزء پیوسته با یکدیگر به رقالبت خواهند پرداخت.

وی در ادامه با بیان اینکه دعاخوانی و مداحی، آیین سخنوری، اذان و صحت قرائت نماز ویژه آقایان از دیگر بخش‌های این مسابقات است، عنوان کرد: تنها کسانی در این مرحله شرکت خواهند کرد که تا 20 اردیبهشت ثبت‌نام خود را برای حضور در مسابقات انجام داده باشند.

کارشناس دانشجویی و فرهنگی  دانشگاه علمی کاربردی واحد استان قزوین با بیان اینکه مرحله کتبی این مسابقات نیز فردا، 11 خرداد به صورت همزمان و به شکل اینترنتی برگزار می‌شود، افزود: ترجمه و مفردات قرآنی، سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن شناسی ، آشنایی با احادیث و ادعیه و همچنین احکام رشته‌هایی است که در مرحله کتبی برگزار می‌شود.

وی در پایان مهلت ارسال آثار در بخش‌های فناوری، ادبی و هنری را نیز 31 خرداد اعلام کرد و یادآور شد: مرحله کشوری این مسابقات شهریور برگزار می‌شود.

captcha