به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مدرسه مکاتبهای، نمونهای از فعالیتهای مبتکرانه فرهنگسرای قرآن است که افراد بهصورت غیرحضوری آموزشهای مربوط به روخوانی، تجوید و مفاهیم قرآن را فرامیگیرند.
بررسی توانمندی علمی در مدرسه مکاتبهای
افراد با مراجعه به فرهنگسرای قرآن در قالب دو آزمون حضوری شرکت میکنند و توسط اساتید مدرسه مکاتبهای از نظر توانمندی علمی سطحبندی میشوند. ثبت نامکنندگان این مدرسه با در اختیار داشتن بستههای آموزشی شامل کتاب کار آموزش قرآن و لوحهای فشرده مباحث لازمه را فرامیگیرند. افراد بدون حضور در کلاس درس و از طریق مکاتبه تلفنی اشکالات خود را رفع و در امتحان پایان دوره شرکت میکنند.
پس از برگزاری آزمون حضوری، افراد براساس زمانبندی از پیش تعیین شده توسط مدرسه مکاتبهای باید مباحث بستههای آموزشی را مطالعه کنند و در نهایت برای دریافت گواهینامه در آزمون پایانی شرکت کنند.
گواهینامه پایانی قبولشدگان از سوی فرهنگسرای قرآن صادر خواهد شد و افراد با در اختیار داشتن این مدرک میتوانند در مراحل بالاتر رشتههای قرآنی ثبت نام کنند.
خدمات مشاوره قرآنی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی
در این غرفه، خدمات مشاوره قرآنی ویژه مراجعهکنندگان نمایشگاه قرآن سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن اوقاف از ساعت 16 تا 22:30 ارائه میشود.
سعی شده تا افرادی که مایل به قرائت قرآن هستند توسط اساتید حاضر در غرفه فرهنگسرای قرآن این نمایشگاه، سطحبندی شوند که برای ورود به دورههای آموزشی مؤسسات قرآنی، نهادهای مردمی و خانههای قرآن دچار مشکل نشوند.
از دیگر فعالیتهای فرهنگسرای قرآن، معرفی مکتوبات قرآنی است که میتوان به آموزش مفاهیم و روخوانی قرآن نوشته مسعود وکیل و حسین اخواناقدم، از مؤلفان کتب قرآنی اشاره کرد.