کد خبر: 1412560
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۵

ثبت‌ نام بیش از ۶۵۰ قرآن‌آموز در مرحله سوم طرح تربیت حافظان قرآن ‌خراسان شمالی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی‌ از ثبت‌ نام بیش از ۶۵۰ قرآن‌آموز در مرحله سوم طرح تربیت حافظان قرآن کریم در سال جاری خبر داد.

حجت‌الاسلام سیف‌اله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، گفت: از زمان آغاز ثبت نام مرحله سوم طرح تربیت حافظان قرآن کریم از نیمه اول اردیبهشت تاکنون، تعداد 666 قرآن پژوه در این طرح ثبت نام کرده‌اند.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون قرآن‌آموز، سهمیه امسال استان را سه هزار و 600 نفر اعلام کرد.
حجت‌الاسلام سهرابی، سهمیه سال گذشته استان را 3119 نفر ذکر کرد و اظهار کرد: این‌درحالی‌است که بیش از 3500 نفر در این طرح ثبت نام کردند.
وی اظهار کرد: از این تعداد 2500 نفر در مرحله شفاهی و 2200 نفر در هر دو مرحله کتبی و شفاهی شرکت کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی اضافه کرد: در این میان شهرستان جاجرم با ثبت‌ نام 401 نفر میزان سهمیه خود را به‌صورت کامل جذب کرد.

captcha