کد خبر: 1412883
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
امام جمعه اهل سنت اسدیه:

صداقت در رأس کار مسئولان باشد

گروه اجتماعی: باید صداقت در رأس کار مسئولان باشد، پیامبر(ص) فرمودند: بهترین مسئول کسی است که به مردم محبت داشته باشد و مردم او را دوست داشته باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، مولوی سید احمد عبدالهی، امام جمعه اهل سنت اسدیه عصر روز گذشته، 10 خرداد در مراسم تودیع و معارفه فرماندار جدید درمیان اظهار کرد: خداوند را برای همه نعمت‌ها شاکریم؛ چراکه در رأس همه این نعمت‌ها، نعمت امنیت و آسایش است و با نبود امنیت نه دین و نه دنیا وجود ندارد.



وی بیان کرد: این اعتراف دوست و دشمن است که ایران یکی از امن‌ترین کشورهای جهان معرفی شده است. مهم‌ترین مشخصه و افتخار برای یک مسئول این است که خدمتگزار باشد؛ چراکه این بالاترین شأن است که خداوند حاجات مردم را به دست مسئولان واگذار کند.



مولوی عبدالهی با بیان اینکه عبادت به جز خدمت به خلق نیست، عنوان کرد: بر اساس آیات قرآن کریم هر کس خودش محاسب خودش است و اعمال خود را مورد سنجش و محاسبه قرار می‌دهد.



امام جمعه اهل سنت اسدیه گازرسانی و دایر نبودن بیمارستان را مهم‌ترین خواسته و مشکل مردم این شهرستان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه بیمارستان این شهرستان تاکنون چندبار توسط مسئولان کشوری و استانی افتتاح شده اما خبری از دایر بودن آن نیست که امید است با عنایت ویژه استاندار و نماینده این شهرستان به‌زودی این مشکل برطرف شود.



مولوی عبدالهی با اشاره به فرمایشات پیامبر(ص) یادآور شد: بخلی که انسان مطیع آن باشد و همچنین خودبینی و پیروی از هوا و هوس انسان را به نابودی کشانده و ترس از خدا در نهان و آشکار، میانه‌روی در غنا و فقر و رعایت عدالت در حالت خشم، انسان را نجات می‌دهد.



امام جمعه اهل سنت اسدیه با اشاره به فرموده امام راحل که فرمودند: مردم اصل هستند، گفت: خدمت کردن به مردم افتخار است و بار نیست.



مولوی عبدالهی یادآور شد: مردم شهرستان درمیان انسان‌هایی کم‌توقع، اهل اتحاد و اتفاق و همیشه در صحنه هستند و نباید با انجام اعمال ناشایست در انجام امور، اجازه دهیم از ما افسرده شوند.



وی با بیان اینکه باید صداقت در رأس کار مسئولان باشد، گفت: پیامبر(ص) فرمودند بهترین مسئول کسی است که به مردم محبت داشته باشد و مردم او را دوست داشته باشند.

captcha