کد خبر: 1413141
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲

نمایشگاه «قرآن و طبیعت» در قزوین برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی زکیه استان قزوین از برپایی نمایشگاه قرآن و طبیعت برای اولین بار در استان قزوین خبر داد.

صغری بهرامی، مدیر موسسه قرآنی زکیه استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه برای اولین‌بار در استان قزوین نمایشگاه قرآن و طبیعت برپا خواهد شد، اظهار کرد: این نمایشگاه با هدف آشنایی بیشتر افراد جامعه با مواهب الهی و آموزه‌های قرآن در باره طبیعت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه  ارائه اطلاعات در باره گروهی از گیاهان دارویی و خوراکی استان قزوین از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است، افزود: تلاش برای ترویج فرهنگ طب گیاهی و اسلامی یکی دیگر از اهداف برپایی این نمایشگاه محسوب می‌شود.

بهرامی همچنین از همکاری موسسه فرهنگی عترت و قرآن حکیمیه و مرکز پخش دهکدک خبر داد و تأکید کرد: این نمایشگاه از 24 خرداد برگزار می‌شود.

وی فروش داروی گیاهی را از دگر بخش‌های این نمایشگاه نام برد و بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه به آدرس قزوین، خیابان شهدا، جنب تالار پذیرایی ایران، مرکز پخش دهکدک مراجعه کنند.

یادآوری می‌شود که برپایی نمایشگاه قرآن و طبیعت در استان قزوین برای اولین‌بار است که توسط مؤسسات قرآنی انجام می‌شود.

captcha