
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجتالاسلام والمسلمین شعبان پاکمنش، رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیر، روزگذشته، 11خردادماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی نیر که در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، در سخنانی باتوجه به موضوع جلسه به تأثیر حجاب و عفاف بر کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه حجاب و عفاف امر فطری است و محدود به اسلام نیست، افزود: حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی است که این دو عامل باعث سلامت جامعه است و در صورت نبود این دو موجب به وجود آمدن مشکلات و اثرات مخرب زیادی درجامعه خواهد شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نیر بیان کرد: خالق بشر که بر تمای اسرار و رموزآفرینش، عالم آگاه است، زیبایی، امنیت، رشد و تعالی انسانها بهویژه زن را درعفاف و حجاب دانسته است چنانکه آیات نورانی قرآن کریم، ضرورت این حکم الهی را به نحو مطلوب تبیین کرده است، مسئله حجاب که یک دستور دینی است از مسائل مهم جامعه ما است و با بسیاری از مسائل پیوند خورده و دارای ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
وی یادآور شد:رعایت حجاب نه تنها برای خود زن ارزش آفرین است، بلکه باعث حفظ ارزشهای انسانی، جامعه، مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، کاهش چشمگیر مفاسد فردی و اجتماعی، آرامش و پایداری نهاد مقدس خانواده و استیفای نیروی کار در سطح جامعه است.