کد خبر: 1413637
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
حجت‌الاسلام دژکام:

تبعیت از سیدالشهدا(ع) در دفاع از دین تجلی پیدا می‌کند

خبرنگاران افتخاری/ عبدالرحمن رحمانیان: امام‌جمعه جهرم در جشن بزرگ سوم شعبان این شهرستان بیان کرد: باید به تبعیت از سیدالشهدا(ع)، پای حرف خود در دفاع از دین ایستاد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم جشن سوم شعبان در جهرم که هر ساله با حضور میهمانانی از سراسر استان فارس در صحن مطهر امامزاده حسین(ع) این شهرستان برگزار می‌شود، شام‌گاه گذشته، 11 خردادماه نیز با سخنرانی حجت‌الاسلام والسلمین لطف‌الله دژکام برگزار شد.

در این مراسم جشن که همراه بود با مداحی تعدادی از مداحان استان فارس، امام‌جمعه جهرم در سخنانی با تبریک میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت اباالفضل‌العباس(ع) و تشکر از حضور میهمانان، عشق را ادعای انگیزه تشکیل جلسه جشن میلاد حضرت اباعبدالله(ع) عنوان کرد و گفت: ادعا کردن کار آسانی است اما ایستادن پای ادعا، آسان نیست.

وی تعبیر امیرالمؤمنین(ع) هنگامی که از زمین کربلا عبور می‌کردند و آنجا را قتلگاه عاشقان خواندند را بیان کرد و در مورد توصیف عشاق از دید عرفا گفت: اما عزیز زهرا(س) این را سه روز و سه شب که بدن مطهرش در صحرای کربلا بود، نشان داد و آمد که عاشقی را به بشریت نشان دهد.

امام‌جمعه جهرم افزود: در دعای تولد امام حسین(ع) می‌خوانیم که او کسی است که هنوز قدمش را بر زمین مدینه نگذاشته بود که همه ملائکه آسمان برای مظلومیتش اشک ریختند و زمینیان برایش نالیدند.

دژکام با بیان اینکه از ویژگی‌های آخرالزمان این است که اطرافیان خلاف ارزش‌های دینی سخن می‌گویند و انتظار دارند دیگران نیز مثل آن‌ها شوند، گفت: اگر در ادعای عاشقی اباعبدالله(ع) صادق هستیم، باید چند چیز را در رفتارمان نشان دهیم.

امام‌جمعه جهرم در ادامه سخنان خود تأکید کرد: باید به تبعیت از سیدالشهدا(ع)، پای حرف خود در دفاع از دین ایستاد.

حجت‌الاسلام دژکام به تبعید مکرر امام راحل(ره) به کشورهای مختلف و این سخن ایشان که «اگر فرودگاه به فرودگاه بروم، حرفم را خواهم زد» اشاره کرد و گفت: وی عاشق امام حسین(ع) بود که این‌گونه رفتار می‌کرد پس نباید از تنها شدن برای بیان حرف‌ها ترسید.

وی با بیان اینکه اباعبدالله(ع) طرفدار عدالت بود که در جامعه ما برخی مواقع گم می‌شود، اظهار کرد: همه اعم از روحانیت، دادگستری و مجریان قانون، مسئولان و ... باید دنبال اجرای عدالت باشند. این دستور امام حسین(ع) است و نمی‌شود ادعای عاشقی آن حضرت کرد ولی طرفدار عدالت نبود.

دژکام بی‌تفاوتی در مقابل تضییع حقوق دیگران که توسط عده‌ای خورده و برده می‌شود را مخالف عدالت‌خواهی برشمرد و با بیان اینکه دهه حاضر توسط رهبر انقلاب دهه عدالت در نظام اسلامی نام‌گذاری شده؛ گفت: باید از مسئولان بخواهیم که دنبال عدالت باشند و اگر عدالت را اجرا نکنیم، اسلامیتمان زیر سؤال می‌رود.

وی اجرای امر به معروف و نهی از منکر که اغلب از انجام آن ترس داریم را از دیگر ویژگی عشاق حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) ذکر کرد و گفت: فریاد امام حسین(ع) تا آخرین لحظه برای امر به معروف و نهی از منکر بلند بود.

دژکام چراغانی کردن به تنهایی برای جشن میلاد امام حسین(ع) را کافی ندانست و افزود: این کار برای اعلام به جهانیان است که بدانند با عاشقان آن حضرت طرف هستن و همه دنیا باید بدانند که این کشور متعلق به عاشقان اباعبدالله(ع) است و به آسانی تحویل داده نمی‌شود.

وی در مورد برنامه دشمنان اسلام و اهل بیت(ع) برای تبدیل ایران به سوریه‌ای دیگر هشدار داد و اظهار کرد: باید به آن‌ها نشان دهیم که در برابر توطئه‌هایی که می‌خواهد حقیقت اسلام ناب را از دستمان خارج کند ایستاده‌ایم و حسینی و اباالفضلی بودن خود را فریاد بزنیم.

امام‌جمعه جهرم همچنین، بصیرت داشتن حضرت سیدالشهدا(ع) را یادآور شد و دیگر موردی که باید شیعیان و عاشقان امام حسین(ع) رعایت کنند را داشتن بصیرت برشمرد و با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) یادگیری فقه اهل بیت(ع) برای داشتن بصیرت در دین را مورد تأکید قرار داد.

وی با بیان اینکه چرا در مساجد ما رساله غریب و فتوا خواندن و تقلید کردن در جامعه کمرنگ شده است، گفت: اگر رساله خوانده نشود و فقه نیاموزیم کارمان خراب است و به بصیرت نمی‌رسیم.

حجت‌الاسلام دژکام اهمیت دادن به نماز برای عاشقان اباعبدالله(ع) را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: نماز هم ظاهر و هم باطن دارد که برای درست شدن ظاهر نماز باید به رساله و فقه عمل شود و برای درست شدن باطن نماز نیز توجه به امام زمان(عج) باید افزایش پیدا کند.

وی در ادامه سخنان خود در این زمینه باطن نماز را بصیرت و عشق اباعبدالله(ع) و اولیای الهی برشمرد و توجه در باطن نماز را مورد تأکید قرار داد.

این استاد حوزه و دانشگاه ویژگی بعدی مدعیان عاشقی اباعبدالله‌الحسین(ع) را داشتن غیرت و حفظ حجاب و عفاف عنوان کرد و با اشاره به غیرت حضرت سیدالشهدا(ع) نسبت به زنان و اهل بیت(ع) در روز عاشورا در حالی که تیر به قلبش خورده بود، از کمرنگ شدن غیرت و رعایت حجاب در جامعه نسبت به گذشته انتقاد کرد و بیداری و توجه در این مورد را گوشزد کرد.

وی یادآور شد: اباعبدالله الحسین(ع) به ما غیرت، مردانگی و ناموس‌پرستی را یاد داد و حضرت زینب(س) نیز در مجلس یزید از حجاب سخن می‌گوید ولی ما در کوچه و خیابان از حجاب دور می‌شویم و مدعی عاشقی امام حسین(ع) نیز هستیم.

captcha