کد خبر: 1413655
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
آیت‌الله علما:

ترویج کتاب‌خوانی موجب گسترش دانایی‌محوری و گفتمان اسلامی در جامعه می‌شود

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کرمانشاه، گام برداشتن در راه رضای خداوند را ملاک برنامه‌های اجرایی دانست و گفت: اگر کتاب را تبلیغ و ترویج کنیم جامعه به طرف دانایی محوری و گفتمان اسلامی پیش خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه، روز گذشته، یکشنبه 11 خردادماه در دیدار با سرپرست و کارشناسان ستادی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به این موضوع که توانمندی هر کشوری به میزان علم و اندیشه آن کشور بستگی دارد، گفت: باید هر چقدر که می‌توانیم توانایی‌هایی علمی و فکری خود را بالا ببریم.

وی دنیای کنونی را دنیای جنگ افکار و اندیشه‌ها خواند و افزود: پشتوانه قدرت کشور، علم و دانش و در این میان نقش مقوله کتاب و کتاب‌خوانی غیر قابل چشم پوشی است.

آیت‌الله علما در ادامه با اشاره به مخالفت غرب با موضوع صلح‌آمیز هسته‌ای عنوان کرد: این مخالفت‌ها با ما که در موضوع هسته‌ای بروز کرده، به این دلیل است که نمی‌خواهند ما به عنوان کشوری صاحب علم و صاحب فکر در دنیا مطرح شویم.

وی بنیه و قدرت کشور را در پرداختن به علم، کتاب، پژوهش و تحقیق خواند و بیان کرد: نسل جوان آگاه، متدین، متعهد و با قدرت فهم و دانایی بالا؛ قدرت کشور محسوب می‌شوند و موجبات مصونیت کشور از فشار و سلطه خارجی را فراهم می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه در ادامه امر خداوند به خواندن در وحی خود به پیامبر خاتم(ص) را اشاره و تصریح کرد: این اولین امر خداوند به پیامبر خاتم(ص) بود و اگر تا روز قیامت هم این موضوع را تحلیل و بررسی کنیم این مبحث پایان نمی پذیرد و سعادت، بزرگی و عزت هم در همین موضوع نهفته است.

وی ایجاد اشتیاق به کتاب و کتاب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خوانی از راه‌های مختلف را نافع و تأکید کرد: تبلیغ و ترویج کتاب باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد و با تدبیر، مدیریت و برنامه‌ریزی درست جوانان را جذب کتاب و کتاب‌خوانی کرد.

انس به کتاب مسئله‌ای اساسی در ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی است
آیت‌الله علما انس به کتاب را مسئله‌ای اساسی در ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی عنوان کرد و افزود: باید ذائقه جوانان را درک و کاری کرد که آنان با مطالعه انس و الفت بگیرند و حتی برای مطالعات درسی خود نیز به فضای کتابخانه بیایند تا این انس و الفت دوام بگیرد.

در ادامه این دیدار بیژن راستی‌فر، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان به تأکید مقام معظم رهبری برای ورود کتاب به زندگی مردم اشاره کرد و گفت: ما در مجموعه کتابخانه‌های عمومی یکی از اهداف خود را تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در نظر گرفته‌ایم و در سال‌جاری که سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده به‌دنبال تحقق این شعار هستیم.

وی گام برداشتن در راه رضای خداوند را ملاک برنامه‌های اجرایی مجموعه متبوع خود عنوان و تصریح کرد: اگر کتاب را تبلیغ و ترویج کنیم جامعه به طرف دانایی محوری و گفتمان اسلامی پیش خواهد رفت.

راستی‌فر در پایان فعالیت 67 باب کتابخانه نهادی، 18 باب کتابخانه مشارکتی و وجود یک میلیون جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی را یادآور شد و گفت: در سطح استان حدود 60 هزار نفر عضو و 21 ایستگاه مطالعه فعال داریم که در حال ارائه خدمات به عموم مردم هستند.

captcha