کد خبر: 1414250
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
سیدرضا اکرمی عنوان کرد:

«وَمَن یُؤْمِن بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ»؛ مبین جنس عقلانیت در مکتب امام(ره)

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی درباره نوع عقلانیت در مکتب حضرت امام(ره) در دوران مبارزه و رهبری انقلاب اسلامی گفت: خداوند متعال در آیه ۱۱ سوره تغابن می‌فرماید: «وَمَن یُؤْمِن بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ»؛ به عقیده من عقلانیت امام(ره) نیز چنین جنسی دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید رضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره نوع عقلانیت حاکم در مکتب حضرت امام(ره) در دوران مبارزه و رهبری انقلاب اسلامی گفت: خداوند متعال در آیه 11 سوره تغابن می‌فرماید: «وَمَن یُؤْمِن بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ». هرکس به خدا ایمان دارد خداوند به قلب او مطالب را القا می‌کند چون خداوند بر هر چیز داناست؛ به عقیده من عقلانیت امام(ره) نیز چنین جنسی دارد.

وی ادامه داد: امام(ره) از ابتدا که وارد مبارزه شدند تا زمانی که رحلت کردند به دلیل ایمان و باوری که نسبت به خدای متعال داشتند در بسیاری از مسائل سیاسی جوابی می‌دادند که جز عنایت پروردگار و الهام الهی پاسخ دیگری به ذهن ما نمی‌آید.

حجت‌الاسلام اکرمی اظهار کرد: به عنوان نمونه روز 21 بهمن 1357 فرمانده نظامی تهران اعلام حکومت نظامی کرد و دستور صادر شد که هیچ کس حق ندارد از خانه بیرون بیاید، یک‌مرتبه امام(ره) اعلامیه داد و فرمود حکومت نظامی و دولت غیرقانونی است و مردم به خیابان‌ها بیایند.

عضو جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: با اینکه خیلی از افرادی که اهل مبارزه و تدبیر بودند می‌گفتند شاید اطلاعیه امام کار درستی نباشد اما خداوند این مسئله را به قلب امام(ره) الهام کرده بود و این کار انجام شد و حکومت نظامی با شکست مواجه شد و بعدها مشخص شد که آن شب قرار بر انجام کودتا بوده است.

حجت‌الاسلام اکرمی یادآور شد: یا زمانی که امام(ره) می‌خواست از پاریس به تهران برگردد خیلی از افراد ناراحت بودند و می‌گفتند امنیت نیست و ممکن است برای هواپیمای امام(ره) اتفاقی بیفتد و از طرفی دولت وقت گفته بود اجازه نشستن هواپیمای امام(ره) را نخواهد داد اما امام با آرامش و در عین حال قاطعیت گفتند که برمی‌گردند تا زمان را از حکومت وقت بگیرند و آنها نتوانند برنامه و توطئه دیگری را طراحی کنند.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تأکید کرد: با اینکه امام(ره) اهل فکر و اندیشه بود و از مشورت و نظرات دیگران هم استفاده می‌کرد ولی عنایات و لطف پروردگار متعال در بسیاری از موارد به یاری امام(ره) آمد و انقلاب را به پیش برد.

حجت‌الاسلام اکرمی درباره مهم‌ترین توصیه‌های امام(ره) که مجموعه مسئولان کشور در هر رده و مقامی باید به آن توجه داشته باشند گفت: به عقیده من هر یک از ما باید یک‌بار به دقت وصیت‌نامه حضرت امام(ره) را بخوانیم. امام(ره) بر روی ایمان و معنویت، وحدت، کار، تلاش و سازندگی تأکید و اهتمام بسیار داشت.

وی در پایان اظهار کرد: امام(ره) حقیقتا مخلص بود و با اخلاص خود خیلی از کارها را به پیش برد و توانست بر مشکلات دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب غلبه کند. امام(ره) به مردم باور داشت و از طرفی مردم هم به امام(ره) باور و ایمان داشتند. امام(ره) اعتقاد داشت همه باید در کنار هم هم کار و تلاش کنیم و با وحدت و انسجام انقلاب را در مسیر صحیح خود به پیش ببریم.

captcha