کد خبر: 1414546
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۹
امام جمعه زرند:

امام راحل با نظریه ولایت فقیه، جمهوری اسلامی را تثبیت کرد

گروه سیاسی: با رحلت امام خمینی(ره) خبرگزاری‌های خارجی اعلام کردند که انقلاب تمام شده؛ اما امام راحل با نظریه ولایت فقیه، جمهوری اسلامی را تثبیت کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام رضا کرمی‌پور، امام جمعه زرند 16 خرداد در جمع نمازگزاران نماز جمعه این شهرستان، گفت: حوزه علمیه باید شخصیت مقام معظم رهبری را به‌عنوان الگوی بارز برای طلاب و روحانیان معرفی کند تا نسل‌های آینده بدانند که چنین شخصیتی انقلاب اسلامی را از همه حوادث حفظ کرده است.

وی افزود: امام خمینی(ره) در حالی درصدد از بین بردن قدرت استعمار بود که هیچ کس جرئت انتقاد به آمریکا را نداشت، اما ایشان نوک پیکان حمله را متوجه سر اژدهای استعمار می‌کند.

امام جمعه زرند اظهار کرد: امام راحل در مورد مسئولیت سنگین آموزش و پرورش نسبت به تربیت فرزندان و جوانان دبستانی و دبیرستانی می‌فرماید، اکنون بر معلمان متعهد و مسئول دبستانی و دبیرستانی است تا با کوشش خود جوانانی را تحویل دانشگاه‌ها دهند که با آگاهی از انحرافات گذشته دانشگاه بر فرهنگ غنی و مستقل اسلامی ایرانی تکیه کند و بر اساتید متعهد است، جوانانی متعهد نسبت به مصالح کشور و آگاه به اهداف اسلام تحویل جامعه دهند.

حجت‌الاسلام کرمی‌پور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری نیز نسل جوان را خوب باور کرده‌اند، یادآور شد: ایشان می‌فرماید، من گفته‌ام، تأکید می‌کنم بر این معنا و با یقین این را عرض می‌کنم که جوان امروز در آمادگی و شجاعت و غیرت خود برای دفاع از هویت دینی وانقلابی خود از جوان نسل اول که در دوره جنگ تحمیلی و دفاع مقدس حضور داشت، هیچ کمتر نیست، شاید هم جلوتر است.

وی ابراز کرد: امام خمینی(ره) با آغاز نهضت اسلامی و انقلابی خود علاوه بر بیداری ملت مسلمان ایران، شاگردان و مدیران لایق و شایسته‌ای نیز تربیت کرد که هر کدام از آن‌ها گوشه‌ای از مملکت اسلامی یا در خارج از مرزهای اسلامی ایران مشغول هدایت مردم به اسلام انقلابی هستند که نمونه بارز آن مقام معظم رهبری است.

حجت‌الاسلام کرمی‌پور اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شکنجه‌ها و تبعیدگاه‌های زیادی را پشت سر گذاشتند و با رحلت امام خمینی(ره) خبرگزاری‌های خارجی اعلام کردند، انقلاب تمام شد، اما امام راحل با نظریه ولایت فقیه، جمهوری اسلامی را تثبیت کرد و هنوز مردم مشغول وداع با ایشان بودند که خبرگان رهبری جای خالی امام خمینی(ره) را با انتخاب مقام معظم رهبری پر کردند.

captcha