کد خبر: 1415572
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰

یاد و انتظار موعود افضلِ از دیدار امام زمان(عج) است

گروه اجتماعی: مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: یاد و انتظار موعود افضلِ از دیدار امام زمان(عج) است و جامعه مهدوی باید به این سمت حرکت کند.


حجت‌الاسلام جواد اکبری‌مطلق، مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، با بیان اینکه یاد و انتظار موعود افضلِ از دیدار امام زمان(عج) است، گفت: جامعه مهدوی باید به این سمت حرکت کند.



تقید به اخلاق دینی؛ لازمه جلب الطاف امام زمان(عج)



وی افزود: نکته دیگری که باید مدنظر داشته باشیم این است که اگر در هر شغل و صنفی هستیم اخلاق و انصاف را رعایت کنیم و رفتارمان بر مبنای دستورات دینی باشد، خود امام زمان(عج) به دیدارمان می‌آید.



مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی اظهار کرد: اگر برخی از علما اعمال خاصی را برای دیدار امام زمان(عج) انجام می‌دادند، به این سبب بود که می‌خواستند در این دیدار سؤالی را مطرح کرده و مشکلی فقهی را رفع کنند.



اکبری‌مطلق بیان کرد: به‌عنوان مثال در خصوص آیت‌الله مرعشی نجفی قصد ایشان از دیدار با امام زمان(عج) طرح مسئله‌ای دینی بود که در هیچ کتابی پاسخش را نیافته بودند.



وی ادامه داد: مذاهب مختلف اسلامی در خصوص منجی آخر الزمان دیدگاه‌های مشترکی دارند و اختلافاتشان در این زمینه در یکی، دو مورد بیشتر نیست از جمله اینکه شیعیان معتقدند موعود اازمان به دنیا آمده در حالی که اهل تسنن امروزه معتقدند موعود به دنیا نیامده است.



مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور عنوان کرد: همه مسلمانان اعتقاد دارند منجی موعود از نسل حضرت فاطمه الزهرا(س) است و اکثریت معتقدند از نسل امام حسین(ع) است و تنها یک روایت از اهل سنت بیان می‌دارد که موعود از نسل امام حسن(ع) است.



اکبری‌مطلق افزود: در مورد ویژگی‌های حکومت مهدی(عج) نیز اکثریت قریب به اتفاق همه فرق اسلامی اعتقاد دارند ایشان حکومت جهانی تشکیل می‌دهد و تنها گروه بسیار قلیلی معتقدند حکومت ایشان جهانی و فراگیر نیست.



اعتقاد به حضور حضرت مهدی(عج)، امید را در انسان زنده می‌کند



وی اظهار کرد: اعتقاد به اینکه موعود آخرالزمان به دنیا آمده است یا نه در اخلاق فردی و اجتماعی فرد تأثیر زیادی می‌گذارد؛ چرا که اگر عقیده داشته باشیم موعود واسطه بین خالق و مخلوق است و هر لحظه می‌توان با او ارتباط برقرار کرد امید را در انسان زنده می‌کند.



مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور گفت: اعتقاد به زنده بودن منجی آخرالزمان در برخی دیگر از ادیان نیز وجود دارد به‌عنوان مثال در مسیحیت معتقد به این امر هستند در حالی که یهودیان منجی موعود را ماشیح نامیده و معتقدند در آخرالزمان به دنیا می‌آید.



اکبری‌مطلق با اشاره به نظرات برخی از محققان در این زمینه، افزود: هانری کربن محقق معروف می‌گوید بهترین چیز در تشیع آن است واسطه بین خود و خالق را قطع نکرده و عجیب اینکه می‌شود هر لحظه با او ارتباط برقرار کرد.



وی ادامه داد: غرب با تحقیقات خاصی که انجام داده متوجه شده که موعود آخرالزمان میان همه فرق و مذاهب فراگیر است و اکنون بر روی این مسئله مانور می‌دهد که موعود مد نظر خود را به‌عنوان منجی اصلی جهان معرفی کند.



مدیر گروه معارف دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: آمریکا سعی می‌کند از طریق رسانه‌های دیداری و سینما این موضوع را القا کند که منجی آخرالزمان اندیشه آمریکایی است و در فیلم‌های هالیوودی نیز کسی که جهان را نجات می‌دهد فردی از ارتش آمریکا است.

captcha