
حجت الاسلام والمسلمین سید حسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی ادارهکل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی اکبر و روز جوان درخصوص نقش جوان در دفاع از ارزش های اسلامی گفت: همانطور که می دانیم در بحث نظام جمهوری اسلامی، جوانان نقش بسیار مهمی ایفا کردند و در پیروزی انقلاب و جریان دفاع در دوران جنگ تحمیلی، جوانان به خوبی نشان داده اند که تاثیرگذارترین اقشار هستند و این امر هم به جهت اقتدا به بزرگان دین و آموزه ها و همراهی با عالمان دینی بوده است.
وی درخصوص راهکارهای الگو قراردادن ایشان برای جوانان تصریح کرد: از سیره اهل بیت الگوهای فراوانی می توان گرفت که بازخوانی زندگی آنها در این امر بسیار یاریگر است که یکی از این الگوها حضرت علی اکبر(ع) است که مباحث زندگی و مبارزات ایشان با توجه به آنکه در محضر پدر بوده اند و در دفاع از امامت و ارزش ها و دفاع از ناموس و اهل بیت پا به پای پدر تا پای شهادت جنگیدند لذا جوانان امروزه باید برای الگو قرار دادن ایشان با زندگی و خصوصیات آن حضرت بیشتر آشنا شوند.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان، درخصوص هدف از نامگذاری ولادت ایشان به عنوان روز جوان اظهار کرد: از آنجایی که پس از انقلاب اسلامی برای هر مناسبتی یک نامگذاری صورت گرفته است لذا هدف از این کار می تواند بهانه ای باشد تا خودمان را نسبت به خدا نزدیک کنیم و در زندگی به آنها اقتدا کنیم و زندگی و سیره آنان را با زندگی امروزمان مطابقت دهیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از جوان ترین نیروهای اثرگذار در حماسه عاشورا حضرت علیاکبر بود که در کنار پدر به وظیفه خود به خوبی عمل کرد و با بصیرت، هوشیاری و آگاهی در راه اسلام و دین حق گام برداشت لذا ایشان می تواند بهترین الگو خصوصا در دفاع از ارزش های دینی در مقابل گروه های انحرافی باشد و ایشان راه و رمز رستگاری برای جوانان است.