کد خبر: 1417920
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶

نهادینه‌شدن فرهنگ زکات، رمز بقای اقتصاد جامعه است

گروه اجتماعی: امام جمعه پره‌سر گفت: ترویج و نهادینه‌شدن فرهنگ زکات رمز بقای نظام اقتصادی و رفع‌کننده شر از جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حسام پومحمدی، مدیر کمیته امداد رضوانشهر امروز، 25 خرداد در دومین جلسه شورای زکات شهرستان رضوانشهر که در مصلای نماز جمعه پره‌سر برگزار شد، با بیان اینکه باید هماهنگی‌های لازم با روحانیون صورت پذیرد تا در ماه مبارک رمضان در نماز جمعه و مساجد در خصوص ابعاد مختلف زکات فرهنگ‌سازی شود، اظهار کرد: بخشدار، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در جهت جمع‌آوری زکات و فرهنگ‌سازی این عمل خداپسندانه می‌توانند بسیار تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه زکات و احیای این فریضه دینی با هدف ریشه‌کنی فقر و فقرزدایی در راستای ایجاد عدالت اجتماعی در جامعه اسلامی است، افزود: با استناد به آموزه‌های دینی پرداخت زکات یک تکلیف است و به‌درستی باید جهت احیای آن در جامعه تلاش شود.

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام وامسلمین مهدی‌نژاد، امام جمعه پره‌سر ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های امدادگران کمیته امداد در جهت ترویج فرهنگ پرداخت زکات، با اشاره به آیات و روایات در این زمینه، گفت: قدم‌های برداشته شده در امر زکات بسیار چشمگیر بوده و ظرفیت‌های خوبی در بخش پره‌سر وجود دارد که نیاز به تعامل و همکاری با نیکوکاران، کارخانه‌داران، مرغداری‌ها، باغداران و صاحبان استخر ماهی و غیره می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم گیلان در سال گذشته 3 میلیارد و 800 میلیون تومان زکات پرداخت کرده‌اند، تصریح کرد: زکات جمع آوری شده هر روستا در  بین فقرای شناسایی شده همان روستا تقسیم می‌شود و این روال ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام مهدی‌نژاد پرداخت زکات را موجب فقرزدایی از جامعه دانست و بیان کرد: زکات به‌عنوان یکی از احکام الهی است که اگر به این فریضه الهی جامه عمل پوشانده شود، در جامعه فقیر وجود ندارد؛ ترویج و نهادینه‌شدن فرهنگ زکات در جامعه رمز بقای نظام اقتصادی و رفع‌کننده شر از جامعه است.

captcha