کد خبر: 1418487
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸
در بازدید جمعی از نمایندگان از شبکه قرآن تأکید شد؛

لزوم بهره‌گیری از کارشناسان متبحر و ساخت آثار هنری فاخر

گروه سیاسی: در بازدید جمعی از نمایندگان مجلس از شبکه قرآن و معارف سیما، بر استفاده از کارشناسان متبحر در برنامه‌ها و نیز بهره‌گیری از ابزارهای هنری جهت نشر معارف اسلامی تأکید شد.

قاسم جعفری، عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به بازدید روز گذشته جمعی از نمایندگان از شبکه قرآن و معارف سیمای جمهوری اسلامی اظهار کرد: این دیدار در قالب بازدید اعضای فراکسیون روحانیون و جمعی از اعضای فراکسیون قرآن و عترت مجلس صورت گرفت.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد هدف از این بازدید گفت: کتاب زندگی ما قرآن است و ما باید بتوانیم از قرآن و فعالیت‌هایی که در جهت نشر معارف قرآنی انجام می‌گیرد، حمایت جدی کنیم؛ به همین دلیل نمایندگان با حضور در شبکه قرآن و معارف سیما هم با مجموعه فعالیت‌ها و نوع فعالیت‌های این شبکه آشنا شدند و هم نقطه‌نظرات خود را در مورد برنامه‌های این شبکه ارائه کردند.
جعفری افزود: در این دیدار مسئولان شبکه قرآن برنامه‌های مناسبتی و غیر مناسبتی خود را معرفی کردند؛ همچنین توضیحاتی در مورد برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان ارائه کردند.
منتخب مردم بجنورد در مجلس خاطرنشان کرد: در کنار این مورد، مسئولان و مدیران شبکه از نمایندگان مجلس خواستند توجه ویژه‌ای به تخصیص اعتبار به رسانه‌های قرآنی به ویژه شبکه قرآن صورت گیرد.
جعفری در مورد اظهار نظر نمایندگان در مورد برنامه‌های شبکه قرآن و معارف سیما گفت: نمایندگان نیز از مدیران شبکه خواستند تا از کارشناسان بیشتری در برنامه‌ها استفاده شود و برای شناسایی کارشناسان تلاش کنند.
عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس ادامه داد: نمایندگان در این جلسه مطرح کردند که انتظار دارند برنامه‌ها به سمت لایحه‌های عمیق‌تر برود؛ همان‌طور که در دعای تلاوت قرآن آمده، قرآن سه لایه دارد که اولین لایه آن قرائت و لایه‌های دیگر آن، فهم و عمل به قرآن است که لازم است برای هر سه لایه برنامه‌هایی در نظر گرفته شود.
جعفری با تأکید بر ضرورت استفاده از روش‌های هنری برای تبیین و نشر معارف اسلامی گفت: یکی از مواردی که می‌توان به مسائل دینی و تاریخی پرداخت، تهیه فیلم و سریال است که شبکه‌های سیما توانمندی‌های بالایی در این زمینه دارند اما به دلیل کمبود اعتبارات امکان تهیه فیلم‌های فاخر کم است.
وی اظهار کرد: کشورهای همسایه ما که سرمایه سرشاری دارند با نگاه خاص خودشان مسائل دینی و تاریخی را در قالب فیلم و سریال تهیه و پخش می‌کنند؛ نگاه خاصی که در این آثار استفاده می‌شود بسیار خطرناک است که می‌تواند در درازمدت تأثیرات فرهنگی نامناسبی در بین مخاطبان بگذارد، چرا که این برنامه‌ها مبتنی بر آثار مستند تاریخی نبوده و بر اساس مستندات ضعیف و با گرایش‌های خاصی تهیه می‌شوند.
جعفری گفت: بنابراین لازم است که به گونه‌ای از فعالیت‌های هنری حمایت کنیم که روند تهیه آثار فاخر در زمینه دینی و تاریخی ادامه داشته باشد.

captcha