کد خبر: 1418568
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
نویسنده دفاع مقدس:

جریان امروز سوریه و عراق، خروجی نشست‌های سالانه در تلاویو است

گروه سیاسی: عاکف گفت: در اینجا باید اعتراف کنیم که دشمن ما را بیشتر از خودمان می‌شناسد و درصدد گرفتن دو بال سرخ عاشورا و سبز مهدویت به هر قیمتی از ما است و جریان امروز سوریه و عراق یکی از همین پروژه‌های خروجی همایش سالانه تلاویو است که در طول ۱۲ سال بر روی آن کار کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، سعید عاکف، نویسنده دفاع مقدس و مدیر انتشارات ملک اعظم، شب گذشته، 26 خردادماه، در ویژه‌برنامه «بررسی جنایت‌های سلفی‌ها در سوریه» که در مؤسسه بینش مطهر زنجان برگزار شد، گفت: نباید از اتفاقات درحال بروز در سوریه و عراق ساده و به صورت سهل‌انگارانه گذر کنیم، بلکه رسانه‌ها مهم‌ترین وظیفه در انعکاس اتفاقات امروز این مناطق را بر عهده دارند که متأسفانه در برخی موراد به صورت تحریف‌شده منعکس می‌شود.
وی با تأکید بر این‌که امروز کشورهایی چون ترکیه، اردن، قطر، عربستان آلت دست مستکبران شده‎اند، افزود: زمانی که امام راحل مسئله فلسطین را با جمله «فلسطین پاره تن اسلام است» مطرح کرد، دشمن با ارسال کشتی مرمره با هدف رساندن کمک‌های غذایی و دارویی به غزه خواست این سیادت چند ساله را از ایران سلب کند تا در افکار عمومی جهانی نقش کشور ایران را در مقوله فلسطین کمرنگ نشان دهد.

امام خمینی(ره) هدف مستکبران از تلاش برای تصاحب ایران را برملا کرد
مدیر انتشارات ملک اعظم با بیان این‌که امام راحل هدف مستکبران و این‌که چگونه می‎خواهند تصاحب‌گر ملت اسلامی شوند را برملا کرد، گفت: با مطالعه در زوایای مختلف تاریخی می‎توانیم به تفکر امام راحل در مقوله استکبارستیزی و نقش انگلیس در طول تاریخ در جهت وارد کردن ضربه‎های مهلک به کشورمان، پی خواهیم برد.
عاکف عنوان کرد: تیره‌فکران جهانی همه ساله در همایشی که در تلاویو اسرائیل برگزار می‌شود، در ارتباط با آخرین دستاوردهای خود در جهت شکست جمهوری اسلامی ایران به بحث می‌نشینند که در همین همایش به از بین بردن دو بال مهدویت و عاشورای شیعه اشاره شده است.
این نویسنده دفاع مقدس ادامه داد: در اینجا باید اعتراف کنیم که دشمن ما را بیشتر از خودمان می‌شناسد و درصدد گرفتن این دو بال به هر قیمتی از ما است و جریان امروز سوریه و عراق یکی از همین پروژه‎های خروجی این همایش است که در طول 12 سال بر روی این برنامه کار کرده‌اند.

هدف استکبار در پیش‌روی‌های اخیر برای مردم تبیین شود
عاکف یادآور شد: ما امروز باید این آگاهی را به جامعه بدهیم که هدف نهایی استکبار، از بین بردن انقلاب اسلامی است که امروز به پیش‏‌روی‎های خود در سوریه و عراق ادامه می‌دهند و تلاش می‌کنند که این فرآیند در پایان به ایران ختم شود.
مدیر انتشارات ملک اعظم به نیروهای موجود در سوریه اشاره کرد و عنوان کرد: درحال حاضر از حدود 90 کشور جهان نیرو در اختیار تکفیری‌ها و گروه داعش قرار گرفته است که به مقابله با اسلام بپردازند.
وی در پایان اضافه کرد: ما امروز باید به این سؤالات پاسخ دهیم که چرا هدف استکبار، اسلام و شیعیان هستند که دست به شیعه‎کشی به بدترین شکل ممکن می‎زنند و با مطالعه در تاریخ کشورمان به‌ویژه مشروطه و قاجاریه می‎توانیم پاسخ امروز این سؤالات را بدهیم.

captcha