به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز، 30 خرداد، در خطبه دوم نماز جمعه تهران در ابتدا به نزدیک شدن به پایان ماه شعبان اشاره کرد و گفت: ماه شعبان ماه ضیافت پیامبر(ص) است و استغفار میکنیم تا پیامبر(ص) برای ما استغفار کند تا خدا را بیابیم که خدا توبه پذیر و رحیم است.
وی افزود: مطلب بعد شکر نعت الهی است. در آستانه ششم تیر و سوء قصد نافرجام منافقین به رهبر معظم انقلاب هستیم که خداوند معجزهآسا این عنصر پاک را برای ادامه راه امام(ره) و مرزبانی ارزشهای اسلامی حفظ کرد. حتی کسانی که دلی با امامت و ولایت ندارند اما کشورشان را دوست دارند و امنیت و عزت آن را میخواهند با رجوع به وجدان خود ببینند چه کسی بهتر از ایشان میتوانست کشور را رهبری کند.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به اتفاقات اخیر عراق گفت: کار داعش کار سفیانیها، حرملهها و بیدینهاست. کار جریان تکفیری از آغاز تا به امروز آدمکشی، فتنه و ایجاد اختلاف بوده است که ابتدا انگلیسیها آنها را بوجود آوردند و امروز آمریکاییها از آنان حمایت میکنند. روزی به اسم وهابیت، روزی به اسم طالبان و روزی با اسم القاعده آنها را علم میکنند و این گروهها خشونتهایی انجام میدهند که هیچ کس نمیتواند آن را تحمل کند.
وی درباره اهداف غرب از بوجود آوردن این گروهها اظهار کرد: هدف اول این است که غرب به دلیل عناد با اسلام و برای مخدوش کردن چهره اسلام گروههایی تربیت میکند که نام اسلام را دارند اما کار کافران را انجام میدهند و این در حالی که اسلام دین رحمت است و کشتن کودکان و زنان بیگناه را جایز نمیداند، اما رسانههای غرب با به تصویر کشیدن اعمال خشن این گروهها، آن را در کنار جهاد مطرح میکنند.
خطیب جمعه تهران عنوان کرد: در حالی که جهاد دفاع از شرف و ناموس است و لذا برای خراب کردن مفاهیمی مانند جهاد و شهادت این گروهها را تربیت کردهاند که با شعار اسلامی عمل ضداسلامی انجام میدهند.
حجت الاسلام صدیقی دومین هدف از تربیت و پرورش گروههای تکفیری از سوی غرب را تأمین امنیت اسرائیل با ایجاد اختلاف و فتنه مذهبی، طائفهای و قومی در جوامع اسلامی بیان کرد و گفت: آنها این کار و توطئه را از قدیم در جهان اسلام انجام میدهند تا دنیای اسلام به وحدتی که مولد قدرت است نرسد.
وی تأکید کرد: سومین هدف آنها مشغول کردن جوامع اسلامی به مشکلات و مسائل داخلی است تا امت اسلامی از خطر جهانی اسرائیل غافل شود.
خطیب جمعه تهران عنوان کرد: هدف دیگر آنها از پرورش گروههای ترویستی و تکفیری فروش سلاح و افزایش منابع مالی خودشان است. فرانسه اخیرا اعلام کرده است که فروش سلاحهایش 4 برابر افزایش یافته است و بیشتر این سلاحها نیز در خاورمیانه به فروش رفته است که نه برای مقابله با رژیم صهیونیستی بلکه برای به کارگیری علیه جوامع اسلامی بوده است.
حجتالاسلام صدیقی دیگر هدف غرب را جلوگیری از بیداری اسلامی دانست و گفت: آنها برای این کار «ایرانهراسی»، «شیعههراسی» و «اسلامهراسی» را در دستور کار قرار دادند اما در عراق با تلاش مرجعیت دینی شیعه و سنی و حمایت مردم و قبایل و گروههای سیاسی و عملکرد مناسب دولت عراق جلوی این فتنه گرفته شده است.
وی تصریح کرد: لذا مسئله، داعش نیست بلکه مسئله خود امریکاست که این گروهها را حمایت و تجهیز می کند و میخواهد جهان اسلام را از طریق خطر تکفیریها با چالش روبرو کند. معتقدم این گروهها در آینده دامن حامیان خود از جمله عربستان، قطر و ترکیه را خواهند گرفت.
صدیقی اظهار کرد: امروز در عراق با فتوای مرجعیت جلوی خطر بعثیها و تکفیریها گرفته شده است، اما این کافی نیست و همه باید در کشورهای اسلامی علیه این گروهها اجماع کنند و علمای اهل سنت نیز باید فتوا دهند و آنها را محکوم کنند و همه بدانند این خطر متوجه خود اسلام است و همه یکصدا باید در افشای این شجره خبیثه به میدان بیایند و این آتش را برای همیشه خاموش کنند.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به پیش رو بودن هفتم تیر از شهید مظلوم آیت الله بهشتی به عنوان یک متفکر، فقیه، مدیر، مدبر و فردی دارای سعه صدر و برخوردار از اطلاعات وسیع سیاسی و اجتماعی یاد کرد و گفت: ایشان از ستونهای انقلاب و از معماران ولایت فقیه بود و تنها از ولایت امام(ره) دفاع نمیکرد بلکه از ولایت فقیه دفاع میکرد و آن را تضمینکننده سعادت جامعه می دانست که جانش را به همراه 72 تن از یارانش در این راه گذاشت.
وی ادامه داد: اما این حادثه با وجود آنکه سخت و جانگداز بود استحکام نظام ما را به دنیا نشان داد که نظام با وجود انکه در یک روز جمع زیادی از مدیران درجه اول خود را ازدست داد اما سست نشد و پابرجا ماند. لذا باید استحکامی که در اتکا به ولایت نظام ما را حفظ کرد و هر روز قوی تر از قبل ساخت بیشتر بشناسیم و بیشتر از این سرمایه عظیم استفاده کنیم.
حجت الاسلام صدیقی در پایان با گرامیداشت یاد شهید چمران و همچنین هفته قوه قضائیه، گفت: با وجود کارهای خوبی که در 35 سال گذشته در قوه قضائیه صورت گرفته است اما با قوه قضائیه تراز شهدا و انتظارات ملت فاصله داریم و دعا میکنیم این قوه بتواند به مقاصد عالیه خود برسد.
بنابراین گزارش، حجتالاسلام صدیقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران با دعوت خود و همگان به رعایت تقوای الهی و پرهیز از محرمات گفت: اگر کسی رعایت تقوا کند خداوند درهای بسته را به روی او باز میکند و معیشت و روزی وی را تسهیل میکند.
وی افزود: مشکلات و نابسامانیهای اقتصادی با کمرنگ شدن تقوا ارتباط دارد و مردم و دولتمردان باید تقوای سیاسی داشته باشند و متعبد به ولایت خدا باشند و در برابر ولایت اعمال سلیقه نکنند روشنفکری غربی نشان ندهند و به اختلافات دامن نزنند که مایه نکبت و شکست است.
صدیقی اظهار کرد: از نظر ملکات اگر ایثار در جامعه رایج شود برکات به دنبال آن میآید و از نظر رفتاری نیز اگر ما همه را برادران خود و آفریدههای خدا بدانیم و خودمان را با مردم هماهنگ کنیم و معیار را خداترسی و پاکدستی قرار دهیم یقینا پیروزیهای اقتصادی یکی پس از دیگری حاصل خواهد شد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به رموز و برکات «بسم الله الرحمان الرحیم» گفت: در تفسیر «اطیب البیان» 14 رمز و برکت و خیر برای این عبارت آورده شده است و در تفسیر شریف «مخزن العرفان» نیز با اشاره به سوره مبارکه محمد(ص) که در بخشی از آن درباره چهار نهری است که پیامبر(ص) درهنگام معراج دیدند آمده است که پیامبر(ص) از جبرئیل پرسیدند این نهرها از کجا سرچشمه میگیرند و به کجا میریزند؟ جبرئیل پاسخ داد نمی دانم از کجا سرچشمه میگیرند اما این نهرها به کوثر میریزند.
وی افزود: رسول اکرم(ص) از خدا خواستند که سرچشمه آنها را نشان دهد. ملکی بر پیامبر(ص) حاضر شد و از رسول الله(ص) خواست لحظهای چشمانشان را ببندند. پیامبر(ص) وقتی چشمانشان را بازکرند قبهای را در روبروی خود دیدند که از در بیضا بود و درب آن از یاقوت خضرا بود و قفلی بر آن بسته شده بود و قصد برگشت کردند که ملک از پیامبر(ص) خواست وارد قبه شوند.
صدیقی عنوان کرد: پیامبر(ص) فرمودند درب این قبه قفل است و ملک گفت «بسم الله الرحمن الرحیم» قفل درب را باز میکند و حضرت این کار را انجام دادند و قفل درب باز شد و دیدند در چهار طرف این قبه «بسم الله الرحمن الحیم» نوشته شده است و همه این نهرها نیز از آن سرچشمه میگیرد.
خطیب جمعه تهران ابراز کرد: نکته بعد این است که ما در نمازهای واجب خود در هر وعده درسوره فاتحه، 4 بار خدا را با رحمانیت و رحیمیت توصیف میکنیم که این نشان می دهد عالم مستغرق در رحمت خداست و ما هم باید رنگ خدا بگیریم، حال آیا زندگی ما هم برای دیگران مایه رحمت و گشایش است یا ایجاد مشکل میکند و گره ساز است؟