کد خبر: 1420609
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹

خانواده‌های دارای 2 معلول خانه‌دار می‌شوند/ ۳۲۰۰ خانواده ۳ معلول خانه‌دارشدند

گروه جامعه: عضو هیئت مدیره جامعه خیرین معلولان کشور از برگزاری نخستین همایش جامعه خیرین خبر داد و گفت: امسال نیز با برگزاری جشن گلریزان تعدادی زیادی از خانواده‌های چند معلول خانه‌دار می‌شوند.

محمدرضا کارگری، عضو هیئت مدیره جامعه خیرین معلولان کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: نخستین همایش سراسری رؤسای جامعه خیرین حامی معلولان کشور با هدف بررسی عملکرد دو ساله جامعه خیرین برگزار و مسائل و چالش‌های پیش روی جامعه معلولین برگزار خواهد شد.

بررسی چالش‌های پیش روی جامعه معلولین

وی افزود: در این همایش که با حضور تمامی رؤسای جامعه خیرین حامی معلولان کشور در مشهد مقدس برگزار خواهد شد رئیس و اعضای هیئت مدیره جامعه خیرین گزارشی را از عملکرد این مجموعه ارائه و دستور‌العمل یکساله این جامعه را ابلاغ خواهند کرد.

کارگری ابراز داشت: در طرح خانه‌دار کردن خانواده‌های معلول در دو سال گذشته با حمایت خیرین  3 هزار و 200 خانواده که دارای 3 معلول بودند صاحب خانه شده‌اند.

آغاز جشن گلریزان جامعه معلولین از اوایل ماه رمضان

عضو هیئت مدیره جامعه خیرین حامی معلولان کشور گفت: در ادامه این طرح امسال نیز از اوایل ماه رمضان جشن گلریزان جامعه معلولین آغاز خواهد شد و با مشارکت خیرین امسال خانواده‌هایی که دارای دو معلول باشند با مشارکت همه احاد جامعه صاحب خانه خواهند شد.

به گفته کارگری  یکی از سیاست‌های اصلی جامعه خیرین حامی معلولان کشور گسترش مشارکت‌ها و حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت و به خصوص معلول در کشور که در این راستا تلاش شده است با اطلاع‌رسانی نظر خیرین و نهادهای مرتبط را به این نیازمندان جلب و از مشارکت آنان برای حل مشکلات این جامعه هدف استفاده کرد.

راه‌اندازی و بازسازی شیرخوارگاه‌ها و آسایشگاه‌های معلولین

عضو هیئت مدیره جامعه خیرین حامی معلولان کشور ادامه داد: راه‌اندازی و بازسازی شیرخوارگاه‌ها و آسایشگاه‌های معلولین از مواردی است که این نهاد به دنبال انجام آنها بوده و از خیرین دعوت می‌کند تا در این مسیر جامعه خیرین حامی معلولان کشور را یاری کنند.

وی در پایان بیان کرد: تدوین برنامه‌های جامعه خیرین حامی معلولان کشور در سال 93 و اجرای آن از مهم‌ترین برنامه‌های جامعه خیرین در نخستین همایش سراسری رؤسای جامعه خیرین حامی معلولان کشور خواهد بود.

captcha