کد خبر: 1420730
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۸

بیش از ۱۰۰ مبلّغ زکات در زنجان فعالیت می‌کنند

گروه اجتماعی: معاون توسه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد زنجان تعداد روحانیان و مبلّغان زکات فعال در استان را ۱۰۶ نفر اعلام کرد و گفت: روحانیان، مبلّغان و عاملان با تبلیغ زکات در روستاها و شهرها نقش ویژه‌ای را در افزایش مبلغ زکات پرداختی ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، رضا حسنلو، معاون توسه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان، پیش‌ازظهر امروز، 31 خردادماه، در جمع اصحاب رسانه استان، با اشاره به همکاری صمیمانه مردم استان زنجان در طرح‌های مشارکتی این نهاد، گفت: با همکاری مردم استان زنجان، تلاش شورای زکات، ائمه جمعه شهرستان‌ها و شهرها و همچنین کشاورزان، مبلغ زکات جمع‌آوری شده در استان زنجان طی سال گذشته 103 میلیارد و 845 میلیون ریال برآورد شده که در مقایسه با سال قبل از آن بیش از 100 درصد افزایش یافته است.

وی با بیان این‌که در بین شهرستان‌های زنجان بیشترین رشد زکات مربوط به ماهنشان با 255 درصد رشد و طارم با 189 درصد است، بیان کرد: رشد زکات جمع‌آوری شده در شهرستان زنجان نیز 182 درصد برآورد شده است.

معاون توسه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) استان زنجان با اشاره به میزان زکات جمع‌آوری شده در شهرستان‌ها، ادامه داد: سال گذشته بیشترین مبلغ زکات در شهرستان‌های خرم‌دره، ابهر و خدابنده جمع‌آوری شد.

زکات استان زنجان از 282 روستا جمع‌آوری شده است
حسنلو با بیان این‌که زکات استان زنجان از 282 روستا جمع‌آوری شده است، ادامه داد: در حال حاضر 911 نفر عامل زکات در استان زنجان به صورت افتخاری فعال هستند.

وی تعداد روحانیان و مبلّغان زکات فعال در استان را 106 نفر اعلام کرد و گفت: روحانیان، مبلّغان و عاملان با تبلیغ و ترویج فرهنگ زکات در روستاها و شهرها نقش ویژه‌ای را در افزایش مبلغ زکات پرداختی ایفا می‌کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اقدامات انجام‌شده توسط این نهاد در راستای ترویج و تبلیغ فرهنگ زکات، گفت: سال گذشته 141 جلسه شورای زکات در استان، 168 جلسه در شهرستان‌ها و 266 جلسه نیز با حضور مأموران افتخاری زکات در استان برگزار شد.

معاون توسه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان با اشاره به برگزاری 2 هزار و 675 جلسه چهره‌به‌چهره با عاملان زکات در استان، بیان کرد: طی این مدت 61 جلسه گروهی با مبلّغان زکات، 500 جلسه گروهی با مودیان زکات و 8 هزار و 375 جلسه نیز با مودیان، مبلّغان و کشاورزان برگزار شده است.
حسنلو با اشاره به هزینه‌کرد زکات جمع‌آوری شده، یادآور شد: مبلغ زکات جمع‌آوری شده در استان زنجان برای احداث 72 طرح و مرمت و بهسازی 165 طرح عمرانی و عام‌المنفعه هزینه شده است و بخشی از زکات جمع‌آوری شده نیز برای برطرف کردن نیازهای مددجویان هزینه شده است.
وی با پیش‌بینی رشد 100درصدی زکات قابل جمع‌آوری در استان در سال‌جاری، اظهار کرد: امیدواریم امسال با همکاری صدا و سیما، رسانه‌ها، سازمان تبلیغات، اعضای شورای زکات، جهاد کشاورزی و حمایت رئیس شورای زکات بتوانیم پیش‌بینی‌های صورت گرفته در این زمینه را محقق کنیم.

captcha