کد خبر: 1420736
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶

آموزش «تربیت سیاسی، حماسه حسینی و سیره اهل بیت(ع)» در مهد قرآن میاندوآب

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش «تربیت سیاسی، حماسه حسینی و سیره اهل بیت(ع)» با حضور حجت‌الاسلام الهی‌زاده در مهد قرآن میاندوآب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دوره آموزش «تربیت سیاسی، حماسه حسینی و سیره اهل بیت(ع)»، 29 و 30 خرداد با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین الهی‌زاده در مهد قرآن میاندوآب برگزار شد.

کلاس‌های آموزشی این دوره پنجشنبه از ساعت هشت تا 19:30 و جمعه از ساعت هشت تا 13:30 در این مرکز قرآنی برگزار شد و در این جلسات به بررسی موضوعاتی از جمله تربیت سیاسی قرآن در سیره اهل بیت(ع) و مدیریت جهادی قرآن پرداخته شد.

بررسی ویژگی‌های مدیریت جهادی در جلسه تربیت سیاسی و سیره اهل بیت(ع)

ویژگی‌های مدیریت جهادی، تربیت سیاسی فرد و جامعه با اشاره به ابزار تربیتی از منظر قرآن و چگونگی تربیت سیاسی نفس و فطرت انسان، از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسات مورد بررسی قرار گرفت.

این دوره دو روزه با حضور 100 نفر از فعالان قرآنی استان آذربایجان غربی در مهد قرآن میاندوآب برگزار شد و رحیم وظیفه‌شعاع، مدیر مسئول مهد قرآن تبریز و مهدی عباس‌نژاد، مدیر مسئول مهد قرآن میاندوآب در ابتدای جلسه به ارائه توضیحاتی درباره این موضوع پرداختند.

حجت‌الاسلام الهی‌زاده طی سخنانی در این جلسه با اشاره به این که تربیت قرآنی، سیره اهل بیت(ع) و ویژگی‌های آن، روحی، فطری، توحیدی، تدریجی، سیاسی و مجموعه‌ای است، گفت: تربیت قرآنی باید از نوع عمل به قرآن باشد و باید دغدغه اصلاح بینش‌ها و نگرش‌ها وجود داشته باشد.

توحیدی بودن؛ اولین ویژگی تربیت قرآنی

وی ضمن بیان ویژگی‌های تربیت قرآنی به تحمل ملامت‌ها، مردمی‌کردن فعالیت‌ها و جهادی بودن آنها تأکید کرد و افزود: اولین ویژگی تربیت قرآنی، توحیدی بودن و دومین ویژگی‌اش ولایی بودن است.

حجت‌الاسلام الهی‌زاده اظهار کرد: قرآن، کتابی جهانی است، شخصیت‌های قرآنی هم باید جهانی باشند، جامعه قرآنی نباید جزیره‌ای عمل کنند، بلکه باید با هم هماهنگ باشند، قرآن نمایانگر خداست، قدر خدا را باید بدانیم، هر چه از خدا بخواهیم در قرآن هست و قرآن تدبیر امور می‌کند. 

وی با اشاره به این که برای تربیت، ابزاری مانند تلقین علمی و تکرار عملی لازم است، تصریح کرد: برای تربیت سیاسی فطرت باید بینش‌ها و گرایش‌های فطری را فعال کنیم و تنش‌ها و واکنش‌ها بر اساس فطرت باشد.

captcha