کد خبر: 1420802
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸
خادم‌صادق خبرداد:

اعزام دانشجویان فعال جهادی گیلان به مناطق محروم کشوری

گروه اجتماعی: مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها در نظر داریم طی سال آینده دانشجویان فعال جهادی گیلان را به مناطق محروم کشوری اعزام کنیم.

امیرحسین خادم‌صادق، مسئول اعزام اردوهای جهادی دانشجویی گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از تشکیل ستاد اردوهای جهادی در دانشگاه گیلان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و آغاز اردوهای جهادی، ثبت نام اردوهای جهادی از اوایل خردادماه جاری در دانشگاه گیلان آغاز شده است.

وی افزود: 100 نفر از دانشجویان علاقه‌مند و فعال در اردوهای جهادی برای شرکت در این دوره در این مدت زمان کوتاه از آغاز ثبت نام، نام‌نویسی کردند.

مسئول سابق بسیج دانشجویی گیلان تصریح کرد: با تشکیل ستاد اردوهای جهادی در دانشگاه گیلان تصمیم بر آن شده است که در تابستان امسال دانشجویان فعال را به مناطق محروم غرب گیلان اعزام کنیم.

خادم‌صادق گفت: بعد از تشکیل ستاد اردوهای جهادی در دانشگاه گیلان، دانشجویان جهادی مناطق محروم غرب گیلان را  جهت محرومیت‌زدایی شناسایی کرده‌اند و با توجه به رشته تحصیلی دانشجویان و توانمندی‌شان در عرصه‌های مختلف در نیمه دوم تابستان امسال در روستاهای غرب گیلان فعالیت خواهند کرد.

وی اعزام دانشجویان به دوره طلیعه حکمت، اردوی تشکیلاتی در تهران، اعزام دانشجویان به کربلای معلی و برگزاری اردوهای جهادی را از مهم‌ترین برنامه‌های بسیج دانشجویی گیلان در تابستان امسال اعلام کرد و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها در نظر داریم طی سال آینده دانشجویان فعال جهادی گیلان را به مناطق محروم کشوری اعزام کنیم.

captcha