کد خبر: 1421148
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
معاون استاندار خراسان شمالی خواستار شد:

لزوم مشارکت همه دستگاه‌های استان برای بزرگداشت مفاخر دینی ـ ملی

گروه سیاسی: معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری خراسان شمالی بر ضرورت مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی استان در راستای برپایی بزرگداشت مفاخر ملی و اسلامی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، محمدرحیم نوروزیان، معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری خراسان شمالی امروز، 1 تیر‌ در نشست ستاد برگزاری همایش آقانجفی قوچانی، اظهار کرد: در تلاشیم تا با همکاری و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی استان همایشی در‌خور شأن این شخصیت برجسته برگزار کنیم.
وی اظهار کرد: اگر بتوانیم این همایش را به‌نحو احسن برگزار کنیم قطعاً در برپایی همایش‌های دیگر مفاخر نیز موفق هستیم و از همین راه می‌توانیم مفاخر و مشاهیر استان را به نسل جوان بشناسانیم.
نوروزیان با بیان اینکه باید در برپایی همایش‌ها از ریخت‌وپاش‌ها جلوگیری شود، افزود: همایش ملی بزرگداشت آقانجفی نیز باید با حداقل هزینه و به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
به گزارش ایکنا، همایش ملی بزرگداشت آقانجفی، 13 و 14 شهریور‌ سال جاری در خراسان شمالی برگزار می‌شود.

captcha