کد خبر: 1421168
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷

جلسه تفسیر قرآن در 50 مسجد لرستان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری برنامه تفسیر قرآن‌ کریم توسط این اداره‌کل در 50 مسجد استان خبر داد.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از لرستان، در تشریح فعالیت‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: در قالب یک حرکت جهادی در نظر داریم طی سال‌جاری برنامه تفسیر قرآن کریم در 50 مسجد استان برگزار شود.
وی افزود: این برنامه تفسیر در قالب برنامه‌های ابلاغی سازمان تبلیغات اسلامی اجرا می‌شود، زمان مشخصی ندارد و در طول سال‌جاری قابل اجرا است.
حجت‌الاسلام غلامی ادامه داد: در این برنامه مساجدی در سطح استان که آمادگی خود برای اجرای برنامه تفسیر اعلام کنند، ‌می‌توانند نسبت به برگزاری برنامه تفسیر اقدام کنند.
معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان اجرای طرح ضربتی آموزش صنوف مختلف اعم‌ از آرایشگران، اصناف و بازاریان و خیاطان و پرستاران و معلمان و اجرای کارگاه‌های آموزشی به‌صورت چهره‌به‌چهره برای اقشار مختلف، آشنایی زوج‌های جوان با دستورات و آداب اسلامی در رابطه با خانواده، و آشنایی هریک از زوجین با حقوق یکدیگر را از دیگر برنامه‌های این اداره‌کل در سال‌جاری بیان کرد.

captcha