کد خبر: 1421259
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱

شرکت 40 مدرس استان مرکزی در طرح «ضیافت اندیشه»

گروه اجتماعی: رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان مرکزی از حضور 40 نفر از اساتید استان در طرح استانی ضیافت اندیشه خبر داد.

حجت‌الاسلام مهدی ایمانی مقدم، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با بیان اینکه طرح ضیافت اندیشه اساتید برای پنجمین سال متوالی برگزار می‌شود، گفت: در این طرح 40 نفر از اساتید عضو هئیت علمی دانشگاه‌های استان حضور دارند.

وی افزود: خوشبختانه طی پنج سال تجربه که در برگزاری این طرح در سطح استان داشته‌ایم این طرح یکی از طرح‌های بسیار موفق و اثرگذار بوده است.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، با اشاره به اینکه این طرح در نیمه دوم ماه مبارک رمضان به مدت 12 روز در شهر مقدس مشهد برگزار می‌شود، یادآور شد: اساتیدی می‌توانند در این طرح شرکت کنند که در دوره‌های قبلی طرح ضیافت اندیشه شرکت نکرده‌اند.

ایمانی‌مقدم در ادامه افزود: هر ساله طبق نظرسنجی که از اساتیدی که در طرح شرکت می‌شود مباحث آموزشی طرح مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و همواره سعی می‌‌کنیم در طرح ضیافت اندیشه مسائل مهم سیاسی، اجتماعی فرهنگی روز جامعه مورد بررسی قرار گیرد.

وی اضافه کرد: در طرح ضیافت اندیشه امسال مباحثی همچون تحولات منطقه و جریان سلفی‌گری، تمدن اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی و ... به‌صورت کارگاه های تخصصی و گروهی ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: دفتر نهاد رهبری طرح ضیافت اندیشه اساتید را برنامه‌ریزی کرده و با اساتید شرکت‌کننده در قالب طرح هم‌اندیشی  با آنها ارتباط و تعامل دارد.

این مقام مسئول اظهار کرد: اگر بخواهیم فعالیت سازنده‌ای در دانشگاه‌ها داشته باشیم و مراکز آموزشی را به سمت اسلامی شدن پیش ببریم بهترین روش آن سرمایه‌گذاری و آموزش برای اساتید است.

captcha