کد خبر: 1421915
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷

تغییر زمان برگزاری کارگاه‌های آموزشی مسابقات قرآن و عترت دانش‌آموزان خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: زمان برگزاری کارگاه‌های آموزشی دانش‌آموزان اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشور تغییر کرد.

علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از تغییر زمان برگزاری کارگاه‌های آموزشی دانش‌آموزان اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشور خبر دارد.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده بود که کارگاههای آموزشی 5 و 6 تیر برگزار شود، گفت: با توجه به در دسترس نبودن بعضی از اساتید این کارگاه‌ها زمان برگزاری از 3 روز به 2 روز و به صورت فشرده تغییر یافته است.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه کارگاه آموزشی قرآن کریم ویژه پسران در دبیرستان دکتر حسابی سپیدار اهواز برگزار خواهد شد، گفت: مدرسه فضیلت شهرک نفت اهواز پذیرای دانش‌آموزان دختر اعزامی به مسابقات قرآن، نماز و عترت دانش‌آموزی کشور برای برگزاری کارگاه آموزشی قرآن کریم خواهد بود.

بلاسم در خصوص اساتید حاضر در این کارگاه آموزشی گفت: 9 مربی برای 9 رشته در بخش پسران و 7 استاد بانو برای دختران در این کارگاه‌ها حضور خواهند که دلیل 9 رشته بودن بخش پسران اضافه شدن 2 رشته اذان و مداحی به مسابقات است.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان تأکید کرد: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و مقدور نبودن حضور برخی دانش‌آموزان غیراهوازی در این کارگاه‌های آموزشی دوره تکمیلی و ادامه برنامه‌های این کارگاه‌ها پس از پایان ماه مبارک رمضان مجدداً آغاز خواهد شد.

captcha