به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، این کارگاه با هدف ارائه یافتههای تحقیقاتی در حوزه ایثار و شهادت روز دوشنبه، دوم تیرماه در سالن همایش دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل با حضور مدیرکل بنیاد، پژوهشگران، اساتید و مدیران ادارات برگزار شد.
در این کارگاه علی منصور لکورج، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با اشاره به اهمیت پژوهش در جامعه، عنوان کرد: اجرای تحقیق و پژوهش در هر سازمانی سبب بهبود عملکرد و پویایی آن سازمان میشود و از سکون و رکود جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه پژوهش بهعنوان فرایند منطقی و معقول دانش نو را به ارمغان میآورد، افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنار کارهای متنوع خود به مقوله پژوهش اهمیت خاصی قائل است و از راه تحقیقات به راهحل بسیاری از مسائل دست پیدا میکند.
لکورج برگزاری کارگاه یافتههای پژوهش در بنیاد استان را سبب ترویج فرهنگ پژوهش و استفاده کردن از نتایج تحقیقات در داخل سازمان دانست.
در این کارگاه یوسف دلخون اصل، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد استان اردبیل نیز با بیان اینکه اجرای پژوهش در سازمان بنیاد شهید تا کنون سبب شناسایی بهتر مشکلات و رفع آنها شده است، گفت: با توجه به اینکه این سازمان با افضل بندگان خدا با نیازها و خواستههای متفاوت از هم در ارتباط است نیاز به ارزیابی خاص و ویژه دارد تا بتواند خدمات مطلوبتری ارائه دهد.
وی افزود: ارائه خدمات متنوع بنیاد در حوزههای مختلف بهداشتی و درمانی، آموزشی، فرهنگی و فعالیتهای ترویج فرهنگ و ایثار از جمله جمعآوری آثار برگزاری یادوارهها و نشر کتب و مجلات نشان میدهد ارزیابی مستمر و پژوهشگری در این سازمان یک امر ضروری و حیاتی محسوب میشود.
دلخون عنوان کرد: در هر جامعهای سازمانی موفق است که مورد نقد و پرسش قرار گیرد و با این روش به رضایت کارکنان و جامعه هدف خود دست مییابد.
در ادامه این کارگاه با داوری نریمانی، استاد دانشگاههای استان، محققان و پژوهشگران به ارائه یافتههای پژوهشی خود با عناوین موانع پیادهسازی طرح دورکاری در بنیاد استان اردبیل و ارائه راهکارهای عملی برای پیاده سازی آن، بررسی میزان اثربخشی طرحها و برنامههای بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه خدماترسانی و رابطه بین کیفیت خدمات اجتماعی دریافت شده و کیفیت زندگی جانبازان مراجعهکننده پرداخته و به پرسشها و نقد حاضران پاسخ گفتند.