کد خبر: 1422608
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۴
آیت‌الله جزایری:

امنیت امروزنتیجه شجاعت‌های قوه قضاییه است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه امنیت امروز جامعه نتیجه شجاعت‌های قوه قضاییه است گفت: این در حالی است که این امر در سوریه صورت نگرفت و در عراق نیز فرصت امنیت در سالهای گذشته از دست رفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان در آئین تجلیل از قضات نمونه دادگستری کل استان که امروز چهارشنبه 4 تیر در سالن همایش دادگاه ویژه شهید تندگویان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از این هسته‌های تجزیه‌طلب، وهابیت و افرادی که ارعاب و وحشت ایجاد می‌کردند، در اهواز حضور داشتند اما اکنون امنیت برقرار است و این امنیت نتیجه شجاعت‌های قوه قضاییه است. این در حالی است که این امر در سوریه صورت نگرفت و در عراق نیز فرصت در سالهای گذشته از دست رفت.

وی با بیان اینکه وقوع جرایم خشن در سطح کلان کاهش یافته است، افزود: استان خوزستان دارای قومیت‌های مختلف، استانی، مرزی و عشایری است و متاسفانه به علت تنگ‌نظری‌ها و تندی‌هایی که در برخی مسئولان استانی وجود دارد، این استان نسبت به سرمایه‌گذاری دافعه دارد.

منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، گفت: بر اساس گزارشی که رسیده است، صنایع فولاد 1300 میلیارد تومان سود خالص دارد، که از این مبلغ 90 درصد آن به تهران می‌رود و تنها 10 درصد آن به استان زرخیز خوزستان اختصاص می‌یابد. همه می‌دانیم که اگر پول نباشد تسهیلات به سرمایه‌گذار در استان داده نمی‌شود، آیا این خیانت نیست که همه کارها در استان انجام شود و سود آن جای دیگری برود؟

آیت‌الله جزایری اظهار کرد: علی‌رغم این که قول داده شده بود که از پول فروش صنایع فولاد سهمی به خوزستان اختصاص یابد، اما این اتفاق محقق نشد. این در حالی است که باید توجه داشت که منشا بسیاری از بزهکاری‌ها فقر است.

captcha