کد خبر: 1422631
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۳
جنتی در پاسخ به خبرنگار ایکنا:

اگر فیلترینگ وایبر قانونی شود؛ ملزم به اجرای آن هستیم

گروه فضای مجازی: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر فیلترینگ وایبر قانونی شود، وزاتخانه به عنوان دستگاه اجرایی، ملزم به موافقت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه میان معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به موضوع فیلترینگ، اظهار کرد: نمی‌توان به طور کلی گفت که فیلترینگ خوب است یا بد به هرحال یک سری مسائل امنیتی در کشور حاکم است و فضای مجازی تا اندازه‌ای که با منافع ملی‌مان درتضاد باشد، فیلترینگ جایز است.

وی افزود: اگر مجموعه مسائلی با ارزش‌های اخلاقی و دینی‌ در تعارض باشد، نباید اجازه دهیم به راحتی تأثیر منفی خود را بر جامعه به ویژه جوانان‌ بگذارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: هر کشوری حتی کشورهای اروپایی، برای خود محدودیت‌هایی قائل شده‌اند و به شدت از نفوذ فرهنگ امریکایی رنج می‌برند و اجازه نمی‌دهند این فرهنگ وارد کشورشان شود؛ بنابراین فیلترینگ می‌تواند تأثیر بسیاری بر منافع کشور بگذارد.

وی بیان کرد: دررابطه با فیلترینگ وایبر اختلاف‌نظرهایی در کمیته تعیین مصادیق وجود دارد اما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دستگاه اجرایی هر آنچه را که قانونی باشد، به قانون عمل می‌کند.

captcha