کد خبر: 1422667
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۷
آیت‌الله شفیعی:

قضاوت، امنیت و عدالت را در جامعه به دنبال داشته باشد

گروه اجتماعی: منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: طولانی شدن عمل قضاوت و دادرسی‌ها دلایل مختلفی دارد ولی امر قضاوت باید امنیت و عدالت در جامعه را به دنبال داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از خوزستان، آیت‌الله سیدعلی شفیعی منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در آئین تجلیل از قضات نمونه دادگستری کل خوزستان که امروز 4 تیر در سالن همایش دادگاه ویژه شهید تندگویان اهواز برگزار شد، اظهار کرد: باید به تاثیرگذاری خوب تسریع در امر قضا و صدور احکام بر جامعه توجه کافی داشت.

وی با بیان اینکه تسریع در امر قضا و صدور احکام در زمان کوتاه، باید لازمه و پایه بسیاری از مسایل دادگستری باشد، ادامه داد: زمان دادرسی تا صدور حکم و اطاله دادرسی به حدی طولانی است که با اینکه به صدور حکم و اجرای آن منجر می‌شود ولی در شرایطی این کار صورت می‌گیرد که افراد منتظر صدور حکم، به دلیل طولانی شدن زمان، نسبت به این اقدام بی‌تفاوت شده‌اند.

منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: تسریع در قضا در اصل متحول کردن جامعه است چرا که جرم‌ها، امور سهوی و خطاها را می‌توان با تسریع کار در امر قضا از بین برد.

آیت‌الله شفیعی عنوان کرد: پرونده‌هایی امروزه وجود دارد که دادرسی و رسیدگی به آنها چند سال طول می‌کشد و زمانی که حکم صادر و اجرا می‌شود، تاثیری که بر جامعه باید بگذارد را نمی‌گذارد.

وی گفت: مساله صدور حکم و اجرای آن یک مساله و تاثیر آن بر جامعه مساله دیگری است که باید قضاوت به هر دو آنها توجه کافی داشته باشند. طولانی شدن عمل قضاوت و دادرسی‌ها دلایل مختلفی دارد ولی امر قضاوت باید امنیت و عدالت در جامعه را به دنبال داشته باشد.

captcha