کد خبر: 1422757
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۳

روحانیون در اجتماعات مردمی ماه رمضان به تعالی فرهنگی جامعه کمک کنند

گروه اجتماعی: استاندار گیلان گفت: حضور روحانیون و مبلغین در اجتماعات مردمی ماه مبارک رمضان به تعالی فرهنگ جامعه که یکی از دغدغه‌های رهبری است، کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمدعلی نجفی، استاندار گیلان امروز، 5 تیر در همایش بزرگ علما، روحانیون و طلاب استان گیلان که در مصلی رشت برگزار شد، رمضان را ماه تزکیه نفس دانست و اظهار کرد: ائمه جمعه و جماعات، روحانیون و مبلغین با استفاده از این فرصت یک ماهه برای توسعه استان به مدیران کمک کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال 93 به نام سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی مقام معظم رهبری، افزود: همه مسئولان و مدیران استانی تصمیم قاطع دارند با اجرای صحیح سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب بتوانیم مشکلات پیش رو را برداریم.

نجفی با بیان اینکه گذر از مشکلات فعلی تنها با روحیه جهادی و از خودگذشتگی در عرصه فرهنگی ممکن می‌شود، تصریح کرد: حضور روحانیون و مبلغین در اجتماعات مردمی ماه مبارک رمضان به تعالی فرهنگ جامعه که یکی از دغدغه‌های رهبری است، کمک می‌کند.

استاندار گیلان بیکاری را یکی از آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: این آسیب می‌تواند شرایط غیر قابل پیش‌بینی برای جامعه ایجاد کند؛ همچنین هیچ جامعه‌ای در مسیر توسعه حرکت نخواهد کرد اگر به وضع اشتغال و رفع بیکاری بپردازد؛ افزایش میزان گرایش جوانان اعم از دختر و پسر به مواد مخدر روان‌گردان بسیار نگران‌کننده است؛ لذا باید از ظرفیت‌های موجود بهره ببریم و با وحدت و همدلی در کنار برنامه‌ریزی درست از مشکلات عبور کنیم.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های توسعه در استان(راه‌آهن و آزادراه و...)، ادامه داد: استان گیلان از پتانسیل بالایی در بخش کشاورزی(چای، برنج، مرکبات، زیتون و فندق) و ابریشم برخوردار است، اما به دلیل مشکلات پیش آمده، بخشی از این پتانسیل عظیم از دست رفت؛ لذا در حال حاضر تمام تلاش دولت بازگرداندن این پتانسیل است.

وی با اشاره به تلاش دولت تدبیر و امید در استفاده بهینه از فضای گردشگری استان گیلان، خاطرنشان کرد: استفاده  از دریا و سواحل با حفظ شئونات اسلامی فرصت خوبی برای توسعه اقتصادی گیلان است؛ همچنین استان گیلان نیازمند جذب صنایع غیر آلاینده است.

نجفی رتبه دوم بیکاری را زیبنده گیلان ندانست و اضافه کرد: روحانیون برای حفظ آرامش جامعه کمک کنند تا جایگاه گیلان را جزو 10 استان برتر کشور قرار دهیم.

وی با اشاره به عزم دولت در بخش بهداشت و درمان،بیمه سلامت را کاری بی‌نظیر خواند و یادآور شد: اگرچه منابع درآمدی این طرح در بخش هدفمندی یارانه‌ها تامین نشد، اما دولت مصمم به اجرای آن است تا بیماران نگرانی جز بیماری نداشته باشند.

استاندار گیلان از عدم افزایش کالاها و ارزاق در ماه رمضان خبر داد و تاکید کرد:  با تمهیدات انجام گرفته از سوی دولت و بخش خصوصی، با افزایش مقطعی قیمت مواجه نخواهیم بود.

captcha