کد خبر: 1422805
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳
علیمردانی عنوان کرد:

ارتباط کمرنگ مردم با مساجد ناآگاهی از معارف دینی را به دنبال داشته است

گروه جامعه: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خواستار توجه دو چندان به تکریم و غبارروبی مساجد در سال فرهنگ شد و گفت: ارتباط کمرنگ مردم با مساجد ناآگاهی از معارف دینی در جامعه را به دنبال داشته است.

محسن علیمردانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با انتقاد از ناآگاهی نسبت به معارف دینی در جامعه امروز گفت: متأسفانه ارتباط کمرنگ مردم با مساجد و ائمه جماعت ناآگاهی از معارف و احکم دینی را در سطح جامعه به دنبال داشته است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس برخی مشکلات امروز جامعه مانند بدحجابی، نفوذ ماهواره ها و دوری از اقتصاد اسلامی را ناشی از همین مسئله دانست و ادامه داد: بسیاری از مشکلاتی که جامعه با آن دست و پنجه نرم می کند ناشی از دور شدن از مساجد و احکام دینی است.
علیمردانی فاصله میان مردم و مساجد را به عوامل مختلفی مرتبط دانست و یادآور شد: مشکلات مختلفی مانند مشکلات اقتصادی اجازه حضور پررنگ تر مردم در مساجد را نمی دهد و اغلب مردم برای تأمین وضع معیشت خود ساعات زیادی را کار می کنند.
وی به تلاش دشمنان هم در ایجاد این فاصله اشاره و اضافه کرد: دشمنان که از پیوستگی مردم با معارف اسلامی واهمه دارند با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم میان مردم و مساجد فاصله می اندازند.
دولت و مجلس با کاهش مشکلات اقتصادی و فرهنگی مردم در حضور بهتر آنها در مساجد نقش مهمی دارند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش مجلس، دولت و دیگر نهادها در تعمیق ارتباط مردم و مساجد هم گفت: دولت، مجلس و دیگر دستگاه ها با کاهش مشکلات مردم به خصوص در زمینه اقتصادی و فرهنگی در حضور بهتر مردم در مساجد نقش مهمی را دارند.
علیمردانی به لزوم توجه به مساجد در سال فرهنگ اشاره و تاکید کرد: سال فرهنگ فرصتی است که به مراکز فرهنگ ساز مانند مساجد توجه ویژه ای شود واین مکان معنوی مورد حمایت دستگاه های فرهنگی کشور قرار بگیرد.
وی خواستار توجه مضاعف به دهه تکریم و غبارروبی مساجد در سال فرهنگ شد و افزود: حرکت های فرهنگی مهم مانند تکریم و غبارروبی مساجد در سال فرهنگ باید دوچندان مورد توجه مردم و مسئولین قرار گیرد.
علیمردانی در خصوص کارکردهای مختلف مساجد اظهار کرد: مساجد کارکردهای مختلفی دارند و تنها منحصر به مکانی برای انجام فرایض دینی نمی شوند. پیامبر اسلام(ص) و اولیای دین نیز نگاه خاصی به مساجد در زمینه فعالیت های مختلف داشتند و این مکان همواره منشا خیر و برکت برای مسلمانان بوده است.
وی افزود: در عصر ما هم در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مساجد نقش موثری در حضور توده های مختلف مردم برای مقابله با بیگانگان و دفاع از کشور بر عهده داشتند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص فعالیت های فرهنگی اجتماعی مساجد هم تصریح کرد: فعالیت های مختلف فرهنگی و اجتماعی از کارکردهای مهم مساجد است که در تحقق سبک زندگی ایرانی اسلامی نقش موثری را دارد.

captcha