کد خبر: 1423962
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۵

ضرورت اتحاد برای اعتلا

گروه جامعه: برگزاری نمایشگاه قرآن علاوه بر برنامه‌ریزی اجرایی نیازمند اتحاد رویه‌ای کامل از ایده تا اجرای نهایی است تا باعث بروز خسارت‌های عمده‌ای در افق چشم‌انداز بلند مدت این فعالیت فرهنگی نشود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سرانجام پس از مدت‌ها برنامه ریزی، بیست‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با زحمات فراوان و البته مشکلات متفاوت در محل باغ موزه دفاع مقدس آغاز به کار کرد.
اجرای تک تک مراحلی که پذیرای بزرگترین گردهمایی قرآنی کشور محسوب می‌شود قطعا کار ساده و راحتی نیست و برنامه ریزی برای استفاده کامل و حظ معنوی بازدیدکنندگان و برداشت ذهنی کامل از این موهبت الهی نیازمند همکاری و همفکری تمامی دست‌اندرکاران فرهنگی کشور خواهد بود.
از نگاهی ساده و فارغ از هرگونه تعصب بر برپایی این گردهمایی فرهنگی و حتی از دیدگاهی اقتصادی، برگزاری چنین مجموعه‌ای علاوه بر برنامه ریزی اجرایی، نیازمند اتحاد رویه‌ای کامل از ایده تا اجرای نهایی است که تمامی سلائق، توان و نیازهای جامعه را پوشش دهد. مقوله‌ای که در صورت بی‌توجهی باعث بروز خسارت‌های عمده‌ای در افق چشم‌انداز بلند مدت این فعالیت فرهنگی می‌شود.

با وجودی که برخی در عرصه فرهنگ قرآنی اعتقاد راسخ به تک روی داشته و غالبا خود را منفک از جریان همراه جامعه می‌دانند، باید توجه داشت همکاری و اتحاد رویه، علاوه بر کاهش چشمگیر هزینه‌ها که در این بحث به میلیاردها می‌رسد، باعث اعتماد جامعه مخاطب می‌شود که خود بزرگترین دستاورد نمایشگاه‌هایی از این دست است.

در غیر این صورت بروز رقابت‌های سلیقه‌ای بجز هدر‌رفت بیت‌المال و موازی کاری در عرصه دستاوردهای مشترک، نتیجه دیگری نخواهد داشت و در گروه مخاطبین جریان تقسیم اعتماد و چند دستگی را به همراه می‌آورد.

آشکار شدن اختلاف سلائق باعث از بین رفتن اعتمادی می‌شود که بازگشت آن نیازمند سال‌های برنامه ریزی است
شاید برگزاری نمایشگاه‌ها در طول سال، با نگاهی تخصصی و حتی در نقاط مختلف کشور، راهکاری برای نشر فرهنگ غنی قرآن و آشنایی بیش از پیش جامعه با این موهبت الهی باشد اما باید توجه داشت که از دست رفتن اتحاد رویه و آشکار شدن اختلاف سلائق در این بخش باعث از بین رفتن اعتمادی می‌شود که بازگشت آن نیازمند سال‌های سال برنامه ریزی و هزینه‌های فکری، مالی و فرصتی زیادی خواهد بود.

مرضیه منگلی

captcha