کد خبر: 1424217
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

امنیت روحی و روانی جوانان در مساجد تأمین شود

گروه اجتماعی: استاد حوزه و دانشگاه‌های ارومیه گفت: برای اینکه بتوانیم مساجد را به مکان‌های امن و ترغیب‌کننده برای جوانان تبدیل کنیم باید روش‌های جدیدی را جایگزین روش‌های فعلی کنیم تا جوانان بتوانند در مساجد احساس راحتی و امنیت داشته باشند.

حجت‌الاسلام محمد اصغری، استاد حوزه و دانشگاه‌های ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با راهکارهای جذب جوانان به‌سوی مساجد اظهار کرد: جذب جوانان به مسائل و ابعاد معنوی و فیزیکی روزه‌داری در ماه مبارک رمضان و فواید حضور در مساجد ‌در این ماه را اگر‌ از طریق ‌رسانه‌ها مختلف در دسترس عموم مردم قرار دهیم رغبت جوانان برای حضور در مساجد افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: امروزه دسترسی به رسانه‌های جمعی از جمله تلویزیون، ماهواره و اینترنت که عده کثیری از جوانان به آن‌ها دسترسی آسان دارند مکان‌های بسیار مناسبی برای اشاعه فرهنگ دینی و آیات و روایات مربوط به ماه مبارک رمضان است زیرا به‌علت علاقه‌مندی جوانان به محیط‌های مجازی  تأثیرپذیری از این محیط‌ها نیز زیاد است.

استاد حوزه و دانشگاه‌های ارومیه با بیان احادیثی از نبی مکرم اسلام(ص) گفت: از دیگر راه‌های جذی جوانان به‌سوی ارزش‌های دینی مانند روزه‌داری، در دسترس قرار دادن مفاتیح‌الجنان و کتاب‌هایی با محتوای فواید و منافع روزه‌داری و  حضور افراد متخصص و کارشناسان در رسانه‌ها است.

حجت‌الاسلام اصغری با اشاره به نقش مبلغان و روحانیان مساجد، ‌اظهار کرد: مبلغان به دو گروه تقسیم می‌شوند که گروه اول مبلغانی هستند که با روش‌های سنتی که طرفداران خاص خود را دارند و گروه دوم مبلغانی هستند که به علم روز مسلط هستند و ما می‌توانیم از این گروه از مبلغان برای جذب  بهتر جوانان به‌سوی مساجد استفاده کنیم.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه امنیت روحی و روانی جوانان باید در مساجد تأمین شود تا بتوان از گرایش آنان به فرهنگ‌های غربی جلو گیری کرد، گفت: دوری جوانان از مساجد و مسائل اعتقادی باعث شده است که گرایش به‌سوی انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی  افزایش یابد و موجبات نارضایتی بیشتر افراد جامعه فراهم شود.

captcha