کد خبر: 1424342
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۹

تلاوت ناب قرآن‌آموز مؤسسه قرآنی سدید در محضر مقام معظم رهبری

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: در مراسم دیدار قاریان و اساتید قرآن کریم با مقام معظم رهبری که روز گذشته هشتم تیر برگزار شد، محمدرضا زاهدی، حافظ کل قرآن و قرآن‌آموز مؤسسه سدید به اجرای برنامه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسم دیدار قاریان و اساتید قرآن کریم با رهبر معظم انقلاب اسلامی که روز یکشنبه، هشتم تیرماه برگزار شد، محمدرضا زاهدی، حافظ کل قرآن که در مؤسسه قرآنی سدید به فراگیری آموزه‌های قرآنی می‌پردازد، برای اولین بار به اجرای برنامه ترکیبی در محضر ایشان پرداخت که با تشویق حضار مواجه شد.

تلاوت ترتیل به علاوه اجرای تلاوت سوره مبارکه «نازعات» به سبک مصطفی اسماعیل، وی را به‌ عنوان حافظ کل و قاری ممتاز معرفی کرد؛ بعد از تلاوت قرآن، رهبر معظم انقلاب اسلامی به وی فرمودند: خوب خواندی و از نام استادش جویا شدند.

زاهدی از سن هفت سالگی شروع به حفظ قرآن کرده است و در سن 10 سالگی موفق به حفظ کل قرآن شده است و آموزش حفظ و قرائت قرآن را در کنار هم انجام داده است.

وقتی که از وی درباره اساتیدش سۆال می‌کنیم، استاد سعید حاجیان را به‌ عنوان استاد اصلی و مشوق خود در زمینه فراگیری حفظ و قرائت قرآن معرفی می‌کند، البته اذعان دارد که پدر و مادرش نخستین کسانی بودند که استعداد فوق‌العاده وی را در زمینه علوم قرآنی کشف کردند.

وی با اشاره به احساس خود از تلاوت قرآن نزد رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌گوید: با توجه به این که برای اولین بار نزد مقام معظم رهبری به تلاوت قرآن می‌پرداختم، احساس خوبی داشتم، البته همراه با استرس بود، هر چند این چنین توفیقی نصیب هر کسی نمی‌شود که جلوی ایشان قرائت کند.

زاهدی با اشاره به مسئولیت فعالان قرآنی در جامعه، عنوان کرد: فعالان عرصه قرآن باید تلاش کنند، آیات کلام وحی را زیبا تلاوت کنند و با نمایش جذابیت‌های قرآن، سعی در قرآنی کردن جامعه داشته باشند.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، افزود: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جامعه کنونی قاریان برجسته‌ای حضور دارند و از نظر فنی در زمینه قرائت قرآن پیشرفت کرده‌ایم، اما قبل از هر چیز باید تلاش کنیم که جامعه قرآنی داشته باشیم.

در پایان این حافظ قرآن توصیه‌ای به هم‌سن و سال‌هایش کرد که این توصیه می‌تواند راهگشای هر یک از ما برای پیشرفت در زمینه فراگیری علوم قرآنی باشد.

زاهدی معتقد است که اصلاً نباید به سختی راه در زمینه حفظ قرآن فکر کرد، زیرا در این مسیر همواره لطف و عنایت پروردگار شامل حال فعالان در این عرصه می‌شود، البته قرآن‌آموزان در آغاز مسیر باید شخصی را به‌ عنوان الگو انتخاب کنند که از نظر فنی تجربه خوبی داشته باشد و از نظر اخلاقی نیز اسوه باشد.

captcha