حجتالاسلاموالمسلمین علی دارابی، مدیر کل دفتر برنامهریزی آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: تشریح احکام برای اقشار مختلف جامعه مخصوصاً بانوان از جهات مختلف دارای اهمیت است چرا که برای هدایت سبک زندگی خانوادهها به سمت سبک اسلامی ابتدا باید خانمها با مفاهیم و احکام لازم آشنا و سپس این مفاهیم را به درون خانواده اشاعه دهند.
ترویج احکام بانوان از سوی بانوان مبلغ
وی افزود: ترویج احکام بانوان وظیفه بانوان مبلغ بوده و برای احیای این مهم ابتدا باید مبلغات را با این مفاهیم آشنا و سپس شیوه مناسب ترویج این احکام به اقشار مختلف بانوان را به آنها آموزش داد.
حجتالاسلام دارابی تبیین اهداف آموزشهای تخصصی با توجه به رویکرد نیازسنجی منطقهای و ملی را در اولویت کاری دفتر برنامهریزی آموزشهای تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی دانست و افزود: با توجه به ضرورت آگاهیبخشی اقشار جوان جامعه و ضرورت کسب معرفت دختران از احکام اسلامی لازم است که همه فرایند آموزشی از سوی مبلغین ابتدا در دورههای تخصصی بررسی و مورد آموزش قرار گرفته و سپس به جامعه بانوان تزریق شود.
مبلغات نحوه بیان و پاسخ به شبهات را آموزش میبینند
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه پاسخ به شبهات نیازمند آموزشهای لازم است بانوان مبلغ ابتدا باید در دورههای آموزشی ویژه نحوه بیان و پاسخ به شبهات را آموزش دیده و سپس به ارائه احکام بانوان به جامعه بپردازند. آموزشهای مورد نیاز در حوزه احکام بانوان به توانمندسازی و بالا رفتن توان پاسخگویی به شبهات مبلغات منجر شده و در آخر این احکام به شکل شایسته به جامعه زنان منتقل خواهد شد.
زمان و نحوه برگزاری دوره آموزشی
مدیر کل دفتر برنامهریزی آموزشهای تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: در این دوره سه ماهه که از 15 تیرماه آغاز میشود مبلغات با احکام ویژه بانوان تألیف استاد محمد حسین فلاحزاده آشنا میشوند.
وی در پایان افزود: دوره آموزش تخصصی با موضوع احکام ویژه بانوان به صورت سراسری در سطح کشور به میزان 160 ساعت برای هر گروه از مبلغات بومی دایر میشود.