کد خبر: 1425055
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

استقبال قرآن‌آموزان خراسان شمالی از طرح تربیت حافظان قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی از استقبال قرآن‌آموزان شهرستان‌های جاجرم، گرمه و مانه و سملقان از طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم خبر داد.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر صفری، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی،  اظهار کرد: در اجرای مرحله سوم این طرح برای جاجرم و گرمه 401 نفر و شهرستان مانه و سملقان 385 نفر سهمیه منظور شده که با استقبال قرآن‌آمورزان سهمیه پر شده است.
وی گفت: سهمیه این سه شهرستان برای ثبت‌ نام طرح ملی تربیت قرآن کریم در سال جاری پر شده، ثبت‌ نام از علاقه‌مندان به شرکت در این طرح در این شهرستان‌ها ادامه دارد.
حجت‌الاسلام صفری آمار ثبت نام‌کنندگان از طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم در استان را دو هزار نفر اعلام کرد و افزود: استقبال بانوان خراسان شمالی برای ثبت‌ نام در این طرح با 62 درصد بیشتر از مردان بوده است، در مرحله سوم ثبت‌ نام از متقاضیان طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم به این استان سه هزار و 621 نفر سهمیه داده شد.
به گفته وی در اجرای این مرحله طرح، سهمیه بجنورد و راز و جرگلان 950 نفر، هر یک از شهرستان های شیروان و اسفراین 750 نفر و فاروج 385 نفر است و برای نام‌نویسی از متقاضیان در طرح ملی تربیت قرآن کریم دوره زمانی خاص مشخص نشده است.
وی گفت: محل ثبت‌ نام از متقاضیان این طرح در استان خراسان شمالی، بقاع متبرکه، مؤسسه‌های قرآنی و مساجد زیر پوشش اداره‌کل اوقاف و امور خیریه در شهرستان‌ها است.
صفری افزود: برگزاری کلاس‌ها برای شرکت‌کنندگان در این طرح از یکم خرداد امسال فعال شده و زمان آزمون پایانی هم در دو مرحله مهر و اسفند برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم در 10 رشته حفظ جزء 30، جزء 30 و یک، جزء 30 و یک و دو، جزء یک تا پنج، جزء یک تا10، جزء یک تا 15، جزء یک تا20، حفظ کل، حفظ 150 موضوع و 300 موضوع برگزار می‌شود.
صفری افزود: سال قبل در مرحله دوم اجرای طرح تربیت حافظان قرآن کریم در استان خراسان شمالی، شهرستان اسفراین با هزار و 50 نفر ثبت‌ نام‌کننده و 750 شرکت‌کننده در آزمون‌ها، رتبه نخست را به خود اختصاص داه بود.

captcha