
حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، بدحجابی را مشکلی مهم در جامعه اسلامی دانست و اظهار کرد: متأسفانه ورود مدهای غربی هر روز بر مشکل بدحجابی می افزاید، جامعه ما در چنین شرایطی نیازمند ارائه الگویی فاطمی در عرصه عفاف و حجاب است.
وی با بیان اینکه تقویت فرهنگ حجاب ضامن سلامت و سعادت خانواده و اجتماع است، افزود: حجاب زن مایه کرامت و امنیت اوست، کرامتی که حاصل و عامل اساسی امنیت و رشد او در تمامی مراحل زندگی است.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه فرهنگ سازی مطلوب در زمینه رعایت حجاب و عفاف و مبارزه با بدحجابی در جامعه باید مورد توجه جدی مسئولان، مربیان و خانواده ها قرار گیرد، تاکید کرد: رعایت حجاب و عفاف ضامن بقای فرهنگ دینی و تربیت اسلامی است.
حجت الاسلام گلمیرزاده توجه به فریضه مهم حجاب و عفاف را موجب حفاظت از ارزش وجودی زنان در جامعه دانست و تصریح کرد: مساله مهم «زن و خانواده» موضوعی است که بنابر فرمایش مقام معظم رهبری تنها با تدوین راهبردی صحیح امکان پذیر می شود باید فعالیت های پژوهشی در حوزه حجاب و عفاف به صورت جدی دنبال شود و در ادامه با توجه به نتایج و بررسیهای صورت گرفته به اقدامات اجرایی بپردازیم.
وی با تأکید بر اینکه همه باید توان خود را در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به کار گیرند، بیان کرد: خانواده مهمترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است یکی از مهم ترین آموزه های دینی بحث رعایت حریم عفاف و حجاب در جامعه است.
معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه فرهنگ سازی و اشاعه حجاب و عفاف نیازمند برنامه ریزی نوین و مدون است، یادآور شد: متولیان ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه از برنامه های روتین و روزمره در این عرصه باید خودداری کنند.